23948sdkhjf

Fremtidens træbyggeri slår rødder på Building Green

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Green / Insight Events ApS

Det er nu, branchen skal så frø til fremtidens træbyggeri, mener den anerkendte træforkæmper Andrew Waugh.

Rundt om i Europa er det de senere år blevet mere populært at bygge i træ. Det satte Building Green fokus på i foråret, hvor eventen slog rødder i Aarhus. Nu er tiden kommet til København, som får besøg af den anerkendte arkitekt og træforkæmper Andrew Waugh:

– Vi er i begyndelsen af en ny æra, hvor træ så småt vinder indpas. Vi er en lille familie af tilhængere, som både er optimistiske og passionerede. Men vi har brug for en familieforøgelse, hvis det virkelig skal batte, lyder det fra britiske Andrew Waugh, som sammen med kollegaen Anthony Thistleton-Smith driver det London-baserede arkitektfirma Waugh Thistleton Architects.

Fremtidens byggematerialer skal komme igen af sig selv
Andrew Waugh kommer til Building Green i håbet om at kunne inspirere til efterfølgelse og med et klart budskab til branchen:

– Vi har opført vores bygninger på samme måde i over hundrede år. Vi bliver ikke bedre, og det gør intet godt for klimaet. Derfor er vi nødt til at kigge på vores materialer på en anden måde. Vi må koble materialevalg med en forståelse for naturen og det forhold, vi har til vores planet, siger han og fortsætter:

– Vi skal plante flere træer. Så mange, vi overhovedet kan. Og så skal vi stoppe med at bruge materialer, som ikke kommer igen af sig selv.

Det, og meget mere, vil han fortælle om i sit oplæg på Building Green, Main Stage, onsdag den 31. oktober.

http://buildinggreen.eu/cph/2018/08/22/fremtidens-traebyggeri-slaar-roedder-paa-building-green/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Green / Insight Events ApS

Silkegade 17, st.
1113 København K
Danmark
Building Green / Insight Events ApS

Send til en kollega

0.109