23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Østeråparken skaber ekstra trygt miljø for beboere

200 nyopførte lejligheder i Aalborg midtby får installeret fremtidssikret dørtelefoni- og adgangskontrolsystem. Det skaber ekstra tryghed for Østeråparkens mange nye beboere.

På grænsen af Aalborg midtby, udvides der med 200 nyopførte lyse lejligheder i særlig flot arkitektur. Bygningerne varierer i højde og er bygget i hhv. hvid beton og gyldent tegl. Det giver en anderledes og spændende facade til storbyen. Fra lejlighederne kan beboerne nyde solen og naturen på de store altaner i bruneret aluminium.
Indgangspartierne er ligeledes bygget i bruneret aluminium og sammen med Scantron's klassiske VPES-dørstation i aluminiumsprofil, er Østeråparken sikret et flot og fuldendt indgangsparti. Video-funktionen i dørstationen øger sikkerheden markant for beboerne. På deres SLIM50T hustelefon i lejligheden kan de tydeligt se hvem der ringer på ved indgangspartiet.
Ved bagdøre er der installeret Nexus læsere med beskyttende vandalskjold i rustfrit stål. Når beboerne scanner deres brik foran læseren, gives der adgang til opgangen. Derved får Østeråparken ikke besøg af uvedkommende. Beboerne bruger samme brik ved hovedindgangen, som har indbygget ADK-læser.

Med disse løsninger har Østeråparken opnået et fuldt integreret dørtelefoni- og adgangskontrolsystem, som skaber et trygt og sikker miljø. Læs mere om Scantron's smarte systemer her.

 

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.047