23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye boliger til seniorer på havnen i Nyborg

CJ A/S, Fredericia, har været totalentreprenør på opførelsen af 39 flotte etages seniorboliger på den gamle DSB-grund i Nyborg. Projektet blev afleveret til bygherren - boligforeningen AB Holmegaarden ved en officiel indvielse den 31. august 2018

Seniorbofælleskabet blev indviet med taler, sang og hotdogs. Blandt talerne var Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (V). Han roste initiativtagerne bag seniorbofælleskabet for deres ihærdighed – uden deres vedholdenhed var projektet aldrig blevet realiseret.

Arrangementet var velbesøgt: Omkring 100 dukkede op til indvielsen af det nye seniorfælleskab. De fremmødte var blandt andet forventningsfulde beboere, repræsentanter fra boligforeningen og entreprenørerne bag projektet.

Projektet består af bådhusinspirerede boliger i robuste og energivenlige naturmaterialer – alle med rigt lysindfald og udsigt til havet. Foruden de 39 skønne seniorboliger byder området også på dejlige udendørs faciliteter med fælleshus, bådhus og værksted. Projektet har skabt de bedste rammer for et indholdsrigt og aktivt seniorliv med plads til både fællesskab og nærvær. Hele området bliver helt sikkert et aktiv for Nyborg kommune, da det kommer til at summe af liv fremover.

CJ A/S
Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32311903
P nummer: 1016644451

Kontaktperson

UEK
Ulla Espersen Kristensen
Administrationsleder
+45 25280078 uek@cj-as.dk

Send til en kollega

0.047