23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CJ A/S til indvielse af nyrenoveret Fredericia Idrætscenter

CJ A/S, der har været totalentreprenør på renoveringen af Fredericia Idrætscenter, deltog naturligvis i indvielsen af idrætscenteret den 5. september 2018.

Det var Fredericia Kommune og FHK (Fredericia Håndbold Klub), der havde inviteret til indvielsen, og den invitation havde flere hundrede taget imod. Stemningen blandt de mange fremmødte var god, og mulighederne for det nyrenoverede center blev livligt drøftet.

Blandt gæsterne og talerne var Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard, som udtrykte stor tilfredshed med det færdige resultat. Han sagde også, at ombygningen har skabt gode forudsætninger for at trække endnu flere sportsbegivenheder og andre events til Fredericia, hvilket vil være til stor glæde og gavn for hele området. I talen benyttede han også lejligheden til at rose alle involverede parter – herunder CJ A/S.

Totalrenovering og tilbygning
Fredericia Idrætscenter er som forvandlet. Foruden en totalrenoveret arena har idrætscentret også fået et nyt indgangsparti, en ny lounge på førstesalen til VIP-besøgende og en opgradering af omklædningsrummene til håndboldklubben. Totalrenoveringen har gjort Fredericia Idrætscenter til et moderne og tidssvarende sports- og eventmekka, der vil komme mange til gode, både fra nær og fjern.

Første idrætscenter for CJ A/S
Fredericia Idrætscenter er det første sportscenterbyggeri, CJ A/S har været totalentreprenør på. Det har været en spændende og krævende opgave, også fordi hele renoveringen og tilbygningen er blevet gennemført, mens idrætscentret har været i brug. Men med stor forståelse og samarbejdsvilje fra alle parter er vi kommet godt i mål med projektet.

CJ A/S
Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32311903
P nummer: 1016644451

Kontaktperson

UEK
Ulla Espersen Kristensen
Administrationsleder
+45 25280078 uek@cj-as.dk

Send til en kollega

0.062