23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Genanvendelse af murværk - nyt kursus

Gennem tiderne har det været almindeligt at genbruge byggematerialer, heriblandt teglsten. Murværk er et gammelt kendt eksempel på design for adskillelse, men hvad skal man i dagens byggeri være opmærksom på ved genanvendelse?

Teknologisk Institut har lavet et nyt murværkskursus, som dækker emner fra vurdering af det eksisterende murværk før nedrivning med kortlægning af genanvendelsesmuligheder og vurdering af materialekvalitet, til projektering og udførelse med genbrugte mursten.

Du får metoder til at sikre tilstrækkelig kvalitet af genanvendte mursten. På dette kursus kortlægges samspillet mellem byggevare- og byggelovgivning, dokumentation af egenskaber og de problematikker, der kan være ved genbrug af f.eks. mursten. I byggebranchen står cirkulær økonomi højt på dagsordenen, en branche som står for ca. en tredjedel af alt affald i Danmark. Byggematerialer skal genbruges eller genanvendes, men rammerne er ikke gearet til at håndtere genbrugte eller genanvendte materialer. Overblikket over mulighederne får du på dette kursus. Herunder hvordan du kan være med til at sikre, at mursten kan genanvendes igen.

Deltagerprofil
Kurset henvender sig til arkitekter, konstruktører, rådgivere, entreprenører og bygherrer, som beskæftiger sig med nedrivning, ombygning, renovering og genanvendelse af murværk samt design for dissasembly i nybyggeri.

Vi holder kurset første gang den 31. oktober i Aarhus. 

Læs mere, se alle kursusdatoer og tilmeld dig kurset her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.11