23948sdkhjf

IP-LØSNING fra FREUND på Slagelse sygehus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Freund Elektronik A/S har været med til at give Slagelse sygehus et strejf af det sidste nye og innovative ved at levere et INTEGRA IP dørtelefoni-anlæg i et eksklusivt design, som giver en nem løsning til flere funktioner

Slagelse sygehus har nu eksisteret som en selvstændig organisatorisk enhed med egen ledelse og administration siden 1. januar 2013, og Freund Elektronik A/S har været med til at give sygehuset et strejf af det sidste nye og innovative ved at levere et INTEGRA IP dørtelefoni-anlæg i et eksklusivt design, som giver en nem løsning til flere funktioner. Freund INTEGRA IP er den perfekte løsning til alle steder, hvor det er vigtigt at kunne styre adgangsforholdene. Der er derfor installeret et FE-IPDS-26VP panel i rustfrit stål ved alle indgange, som er forbundet med FE-48G-INT terminaler via et pre-installeret INTEGRA-system.

OPKALDSKNAP I PERFEKT DESIGN
Freunds smarte IP Video Dørstation IPDS-26VP er udstyret med opkaldsknap og indbygget IP kamera, som giver mulighed for nemt at se og styre indgangsdøren, uanset om man er hjemme eller ude. IP teknologien giver uendelige muligheder for at få opkald fra besøgende. Dørstation kan ringe til IP svarterminal, til en IP fastnet telefon, smartphone APP, fastnettelefon eller et GSM nummer. Der er dobbelt videostream option fra et indbygget 1Mp kamera som garanterer at videoinformation kan leveres samtidig til en videooptager (NVR) og IP telefon. Alle opkaldsregler kan sættes op i Freunds SIP Server (FEPC-i7G3-SIP) som kan levere IP telefoniydelse til uendelig mange klienter og op til 256 parallelle opkald.

DØROPKALD BESVARES VED HJÆLP AF EN MOBILAPP
Med en IP-INTEGRA SIP-server kan man koble dørtelefonanlægget til en mobiltelefon, hvilket gør det muligt at besvare døropkald ved hjælp af en mobilapp eller GSM-opkald. Med appen kan man derefter via sin smartphone, tablet eller computer give adgang til bygningen. Det vil sige, at man ikke er afhængig af at være et bestemt sted fysisk. Med IP -INTEGRA løsning kan man fremover besvare opkald uanset hvor i verden, man befinder dig. INTEGRA VoIP App kan hentes gratis i Appstore og Google Play og er let at installere og administrere. Den giver øjeblikkelige meddelelser over døropkald. Den kan Integreres med en SIP-server som giver mulighed for at installere ekstra overvågningskameraer fra enhver fabrikant.
 

 SPECIALLØSNING TIL VIRKSOMHEDER
FE-TEL-48G er en SIP-baseret Android INTEGRA IP-videotelefon til virksomheder i forskellige skalaer med en 7” touch skærm, en 2M CMOS kamerasensor og Android styresystem. Denne multimedieterminal samler forskellige tjenester til forretningsindstillinger, herunder HD lyd- og videosamtaler, surfing på internettet, daglig informationsdisplay og individualiserede forretningsapplikationer, der importeres fra en mobiltelefon.

FORDELE:
Kan køre IP telefoni og IP dørtelefoni parallelt
7” kapacitiv touch skærm med strømbesparende tilstand
Samler tjenester som individualiserede forretningsapplikationer, daglig information og internet surfing
Modtagelse af et HD-billede fra dørstation og et eksternt IP-kamera på samme tid
Integration af tredjepartssystemer via en webserver (overvågning af energiforbrug, booking, infoterminal osv.)
PoE (IEEE802.3af, Power-over-Ethernet), dvs. ingen ekstern adapter
Hurtig forbindelse til SIP-server og dørstation (autoprovisioning). Kræver ikke meget teknisk forståelse af IP / SIP eller netværk

FIRMAPROFIL
Freund Elektronik A/S’s vision er at levere gennemtænkte løsninger af højeste kvalitet, tilpasset efter kundens behov. Gennem et positivt og seriøst samarbejde med Slagelse Sygehus valgte man en løsning, hvor inde og ude flyder sammen, hvor fleksibilitet, funktionalitet og design er i fokus. Freund Elektronik A/S kan tilbyde det hele i én pakke til ethvert bygningsprojekt.

Se flere INTEGRA IP produkter i Freunds katalog eller på www.freund.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Send til en kollega

0.16