23948sdkhjf

Granparken i Ebeltoft vokser op igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inventilate ApS

Aalsrode Tømrerfirma A/S er i fuld gang med en omfattende renovering af Granparken i Ebeltoft. Når beboerne flytter tilbage, kan de glæde sig over et sundt og behageligt indeklima. Det sørger MicroVent for.

Efter 30 år var de 55 almene boliger i Granparken efterhånden i så dårlig stand, at boligselskabet djursBO besluttede sig for at gennemføre en større renovering. Ny facadebeklædning, nye døre og vinduer og et bedre indeklima leveret af MicroVent var på tegnebrættet.

Men da Aalsrode Tømrerfirma A/S gik i gang med opgaven, viste det sig, at der var brug for en endnu mere gennemgribende renovering, end det var tænkt fra starten.

- Det har til gengæld givet os de bedste muligheder for at lave fremtidssikrede og energivenlige løsninger, fortæller byggeleder Maja Schmidt fra Aalsrode Tømrerfirma A/S.

Plug and play-ventilation
Ventilation i privatboliger er et krav ifølge BR18 og BR20, og i Granparken bliver det fremover MicroVent, der sørger for et sundt og behageligt indeklima.

De rørløse ventilationsenheder optager ingen plads i boligerne, og er nemme at installere i de lette facader. Samtidig har MicroVent et meget lavet elforbrug og er derfor en energibesparende og klimavenlig ventilationsløsning.

- For at gøre installationen så enkel som overhovedet muligt, leverer vi MicroVent kablet, så håndværkerne på pladsen blot skal montere og tilkoble. Det bliver ikke nemmere, siger Kim Friis Vedøe, salgschef hos Inventilate, der udvikler og leverer MicroVent.

Imens renoveringen af Granparken står på, er beboerne genhuset. Første etape forventes færdig i november 2018, så de første beboere kan rykke ind i deres nye hjem i løbet af december.

I alt består projektet af fem etaper, og hele Granparken forventes at være færdigrenoveret i starten af 2020.

Læs mere på InVentilate.dk eller oplev MicroVent på Building Green i Forum 31. oktober og 1. november, hvor InVentilate præsenterer alle sine ventilationsprodukter på stand 28.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inventilate ApS

Orionvej 2
7430 Ikast
Danmark
Inventilate ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.149