23948sdkhjf

En fortælling om to byer

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Fra FXAs Københavner-kontor kan man se Københavns rådhustårn. Nu kan man også beskue Aarhus rådhustårn fra vores Aarhus-afdeling. FXA-vest er nemlig flyttet til Park Alle, så der opstår symmetri i tingene.

Efter mange gode år på Åboulevarden har vi fået nye lokaler, der bedre tilgodeser behovene i FXAs Aarhusafdeling. Vi er netop flyttet ind i et New York style Penthouse kontor med god plads til kreative tanker og endnu flere dejlige kunder. Specifikt er vi flyttet til Park Alle 15, helt oppe i toppen, lige over for Rådhuset.

Vi deler lokalerne med vores legekammerater fra Dimensionz Reklame (Helle) og KR Bogføring (Kirsten), som vi har delt adresse med de seneste år – dem kan vi ganske enkelt ikke undvære.

Den bedste tagterrasse i Aarhus? 
I Park Alle 15 har vi fået lyse, smukke lokaler med en tagterrasse, der må klassificeres blandt de bedste i byen – her holder vi kundemøder al fresco og byder på kaffe og det, der er værre. I opgangen er der både praktiserende læger, ørelæger, tandlæger, terapeuter, kirurger og psykologer, så vi kan få ordnet det hele uden at forlade huset.

Inbound seminar og housewarming
Torsdag d. 11 oktober slår vi to fluer med et smæk, da vi både er værter for et Inbound seminar, fejrer at vi er blevet officiel HubSpot-partner (med fint besøg af Sean Allman fra Hubspot i Irland) og holder housewarming.

Tilmelding og yderligere info om dette arrangement finder du her >>   

LÆS OGSÅ: Inbound: Se filmen, læs bogen 

Vi har supergode adgangsforhold, både for offentlig transport og biler, da der er rigelig parkering ganske tæt på. Og hvis budgettet føles tungt at bære på, fortvivl ej, thi der er naturligvis elevator.

Vi ser frem til at byde velkommen på Park Alle nr. 15…

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.114