23948sdkhjf

Tryghed og sikkerhed til nybyggeriet Trappen i Ålborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Freund Elektronik A/S leverer løsning der opfylder alle sikkerhedskrav ved brug af højkvalitetsprodukter fra Ritto og BRK

”Trappen” er beliggende på Godsbanen 14-18 i Ålborg og opkaldt efter dens udformning fra 3. til 7. etage hvor den er udført som en trappe.

Ejendommen ligger centralt på Godsbanearealet, tæt ved Jernbaneparken og direkte ud til Campustorvet, en af de spændende nye bydele med masser af udearealer, café og indkøbsmuligheder.

Ejendommen består af 100 lejligheder og naturligvis var det vigtigt at kunne garantere sikkerheden og trygheden i bygningen. I samarbejde med bygherrer og baseret på virksomhedens mangeårige erfaring, leverede Freund Elektronik A/S den perfekte løsning til at kunne imødekomme kravene.

Til dørstations systemet benyttes et Ritto TwinBus system med TwinBus telefoner i de enkelte lejligheder og Rittos Portier dørstation ved porten.

Ritto TwinBus er en diskret og elegant dørtelefoniløsning produceret af Schneider Electric, kendt for deres høje fabrikationsstandarder og kvalitet.

TwinBus er den perfekte teknologi for alle krav, der stilles til intelligent intern bygningskommunikation. Smarte tekniske løsninger, let at samle og installere, kan opdateres til stort set alle anvendelsesområder. Fra nybyggeri til renovering. Fra krævende løsninger i store bygninger til små beboelsesenheder.

Portier er universalsystemet for alle bygningstyper da de mulige modul kombinationer sikrer, at kommunikationssystemerne passer perfekt til de individuelle krav og bygningens størrelse.

Ingen anden dørstation er så let og sikker at installere som den modulære Portier dørstation. Installationen udføres i få trin. En af de afgørende fordele ved installationen er, at modulerne tilsluttes med hinanden beskyttet mod omvendt polaritet vha. busforbindere. TwinBusstandarden, som benyttes og kan opgraderes, anvender to ledninger med masser af muligheder og fleksibilitet for tilslutning.

Tusinder af forskellige moduler kan kombineres for at opfylde alle krav for modulopbygget og fleksibel dørkommunikation, hvad enten der er tale om et enfamiliehus, et flerfamilie hus eller et stort kontorkompleks.

BRK røgalarmer er designet til at spore forbrændingspartikler og røgpartikler i alle størrelser ved brug af optisk teknologi som hurtigt og præcist kan advare mod røgudvikling, f.eks. hvis en cigaret brænder i møbler eller i sengen, inden det bryder ud i flammer.

Materialer:
PORTIER MODULOPBYGGET DØRSTATION
BOLIGTELEFON MED SIMPELT OG MODERNE DESIGN DER PASSER TIL ENHVER INDRETNING
GODKENDT BRK RØGALARM MED BATTERIBACKUP
 
 
 
Læs mere om vores Ritto løsning på vores hjemmeside www.freund.dk eller kontakt os  på 

tel. +45 66 16 24 14  

mail. freund@freund.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.121