23948sdkhjf

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen og skaber ekstra stor efterspørgsel hos EffiMat i Odense. Senest har virksomheden leveret lagerløsninger i både cykel- og bilbranchen.

E-butikkernes kapløb om at slå hinanden på målstregen på pris, leveringstid og kvalitet skaber travlhed i automationsbranchen.

Der er fortsat et betydeligt optimeringspotentiale i at få automatiseret den manuelle proces, hvor medarbejderne går rundt på et traditionelt lager fra reol til reol og plukker varer til hver ordre. Det bekræfter den danske organisation for e-handel, FDIH:

– Når du sælger på nettet, så skal varerne på din website også kunne leveres. Hertil kommer, at kunderne forventer hurtig levering, typisk 1-2 dage. Så butikken skal have helt styr på logistikken, bare for at imødekomme de to krav. Det kræver en integration af softwaresystemer og en effektiv håndtering af lagerstyring, pluk og pak samt forsendelser.

– Så både for at kunne dække kundernes forventninger og for at styre omkostningerne så er butikker med e-handel nødt til at fokusere på effektive logistikløsninger. I mange brancher med onlinesalg er en del af svaret netop at bruge lagerautomater, siger Niels Ralund, adm. direktør i Foreningen for Dansk Internethandel, der snart holder konference om emnet.

De leverandører, der kan bidrage til, at intralogistikken kører med stor præcision og effektivitet, har således nok at tage fat på. På dette boomende marked har danske EffiMat Storage Technology i Odense etableret et solidt fodfæste med kunder som Computersalg.dk, Tupperware og mange andre.

– Vi oplever en stor investeringslyst hos onlinebutikkerne, fordi de kan se potentialet i at få automatiseret manuelt varepluk. Når kasserne står overalt på produktionsgulvet, så kommer motivationen virkelig for en effektiv lagerautomat.

Læs mere HER.

EffiMat Storage Technology A/S producerer automatiske og fleksible lagerløsninger. Navnet stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Du kan læse mere om EffiMat på www.effimat.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Send til en kollega

0.118