23948sdkhjf

Century Wind Power og Bladt Industries annoncerer, at de har indgået et joint venture

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bladt Industries A/S

Taiwanske Century Wind Power og danske Bladt Industries har underskrevet en joint venture-aftale, da de ønsker at blive en del af den kommende taiwanske offshore vindindustri på fremstilling af offshore fundamenter.

Joint venture-selskabet ”Century Bladt Foundation Co., Ltd.” vil bidrage til markedet med en moden europæisk fabrikationsteknologi kombineret med en lokal og yderst erfaren stålfabrikatør.

Denne aftale vil stemme overens med den taiwanske regerings mission, som har bevilliget 5,5 GW offshore vindmølleparkprojekter. Regeringen har derved sendt et klart signal om, at offshore vindenergi vil spille en vigtig rolle i den taiwanske energiforsyning i den nærmeste fremtid.

Century Group er den lokale del af joint venture-selskabet med mere end 30 års erfaring inden for stålkonstruktion, og Bladt Industries er den erfarne og førende partner inden for offshore vindfundamenter med mere end 1,500 offshore vindfundamenter på cv’et.

Med dette joint venture er parterne overbeviste om, at de vil være i stand til at levere det kommende taiwanske marked med højkvalitets offshore fundamenter.

”Denne aftale er en vigtig milepæl for Bladt Industries, Century Wind Power og det kommende taiwanske offshore vindmarked,” siger Lars Kristensen, Senior Vice President, Bladt Industries. ”Vi har arbejdet på denne aftale i det seneste år, og vi er overbeviste om, at vi med denne opsætning vil kunne levere avancerede kvalitetskonstruktioner til markedet”.

”Century Bladt Foundation Co., Ltd.-aftalen er et meget vigtigt skridt for Bladt Industries’ strategi om at udvide virksomheden til Asien; et af de nye vækstområder for offshore vind,” siger Klaus Steen Mortensen, CEO, Bladt Industries.

”Sammen vil vi bevæge os fremad i offshore vindenergiindustrien, og igen bringe Taiwan-produktionen til førsteklasses standarder,” siger formand Mr. Wen Hsiang Lai.

Underskrivelsen af joint venture-selskabet fandt sted i festlighed med prominente gæster fra den taiwanske regering, Ørsted, CIP og flere andre vigtige partnere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Send til en kollega

0.135