23948sdkhjf

Tæt samarbejde skaber øget værdi for beboere og bygherre

| Medlemsnyhed | Indrykket af JJW Arkitekter A/S

Renoveringen af plejecenteret Hørgården på Amager er blandt de nominerede projekter til Procesprisen 2018. Prisen gives til projekter, som bidrager til at optimere byggeprocessen til gavn for både tidsplan, arbejdsglæde, økonomi og sikkerhed.

JJW Arkitekter er en del holdet bag den omfattende ombygning og renovering af 189 boliger samt fællesarealer på Plejecenteret Hørgården, og projektet er nomineret som forgangseksempel på, hvordan tæt samarbejde og fokus på gennemsigtighed fra start kan skabe øget værdi og bedre funktionelle løsninger.

Renoveringen, der udføres i totalentreprise med NCC som totalentreprenør og Boligforeningen 3B som bygherre, er fremhævet for at bryde med den gængse vanetænkning og fordre et tæt samarbejde præget af stor gennemsigtighed mellem alle involverede parter. Resultatet er gode boliger af høj kvalitet, tilfredse ansatte og beboere, og et projekt der er løst inden for budget og tidsramme.

I motivationen for nomineringen hedder det blandt andet:

"Med løbende evalueringer og et systematisk fokus på, hvordan aktørerne bliver bedre i fællesskab, er projektet løst inden for budget og tidsrammen - og til stor tilfredshed fra ansatte og beboere i ældreboligerne."

Projektet har stået på siden 2014 og er udført over tre etaper. De sidste beboere kan se frem til at flyttet ind i deres lyse nyrenoverede hjem til foråret 2019. Læs mere om Hørgården her.

Boligfonden Procesprisen 2018 uddeles i år for syvende gang af Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK. Læs mere om prisen og de øvrige nominerede hos Lean Construction.

Medlemsnyhed

Indrykket af
JJW Arkitekter A/S

Finsensvej 78
2000 Frederiksberg
Danmark
JJW Arkitekter A/S

Send til en kollega

0.125