23948sdkhjf

Tegl er både robust, bæredygtigt og helt naturligt.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strøjer Tegl A/S

Strøjer Tegl deltager igen i 2018 på Building Green Copenhagen onsdag den 31/10 og torsdag den 1/11 , som giver mulighed for at komme i dialog med arkitekter, ingeniører, bygherrer osv. til fremtidens bæredygtige byggerier.

På standen har vi stor fokus på at informere om det historiske danske tegl til facader, som Strøjer Tegl har produceret de seneste 150 år. 

Hos Strøjer Tegl oplever vi stor interesse for dansk produceret beklædningstegl, som selvfølgelig også udstilles på Building Green stand 15. UNITY serien er teglsten specialfremstillet som beklædningstegl til facader. De naturlige nuancer er resultatet af danske lerforekomster i kombination med brændingseffekter. Mulighederne er mange og tilpasses det enkelte projekt med arkitekt og bygherre. UNITY monteres på vandrette lægter med systemskruer. Montagen er enkel, hurtig og vejrligsuafhængig. Selvfølgelig er der også mulighed for at besigtige Strøjer Tegls øvrige tegl til facader som mursten, teglskaller og petringer. 

Bæredygtig og cirkulær tankegang er dagligdag hos Strøjer Tegl og vi optimerer løbende vores ressourceudnyttelse og indretter produktionen, så spild recirkuleres i produktionsprocessen og genbruges. Besøg bl.a. vores lab udstilling på stand 15 og få indsigt i bæredygtig teglproduktion og gode budskaber som lokale danske lerforekomster, rensning af røggasser, procesvand recirkuleres og genbruges, rester af ler og tegl recirkuleres og genbruges osv.

På Building Green er der på stand 15 mulighed for at deltage i konkurrence. Ved blot at svare på nogle spørgsmål, deltages i lodtrækning om en flot Strøjer Tegl Budcykel.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strøjer Tegl A/S

Bogyden 12
5610 Assens
Danmark
Strøjer Tegl A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117