23948sdkhjf

Birco beton slidsrender afvander Landvetter lufthavnen ved Göteborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanpipe A/S

Landvetter lufthavnen er ved at blive udbygget for at kunne klare den stigende flytrafik til og fra Göteborg området. Det er den største udvidelse af lufthavnen siden 1977, og der er store krav til en effektiv afvanding af det nye område.

Derfor har man valgt at anvende en Birco beton slidsrende, som afvander store mængder vand, samtidig med at den klarer højeste belastningsklasse (kl. F – 90 tons). Birco beton slidsrender findes i mange forskellige størrelser og er yderst velegnet til brug i lufthavne. Den valgte beton slidsrende er 500mm bred i toppen og med en byggehøjde på 620mm.

Beton slidsrenden leveres i 4m længder og med løfteværktøj, så installationstiden er kort. Da renden er en såkaldt type I rende, kan den installeres uden behov for beton omstøbning, som yderligere forkorter installationstiden.

Derudover kommer render med en støbejernsrist, så samtlige samlinger mellem renderne nemt kan inspiceres løbende. Derved kan fuldstændig tæthed også efter en længere årrække kontrolleres, så man undgår at væsker som flybrændstof, olie, svage alkalier og syrer trænger ned i jorden.

Til Landvetter projektet er ca. halvdelen af de i alt 480m rende leveret med indbygget fald i renden. Til områder med mindre belastning end en lufthavn, kan Birco beton slidsrender også leveres til kl. D – 40 tons belastning.

Birco hjælper altid med en projektspecifik beregning, så der er sikkerhed for at den tilbudte rende har kapacitet nok til at håndtere den givne mængde overfladevand.

FAKTA
Til projektet leverede ScanPipe:
• 460m beton slidsrende i 4m lgd. med og uden indbygget fald
• 18 stk. udløbselementer i 1m lgd.

Hvis du vil høre mere om beton slidsrender fra Birco, så tag fat i ScanPipe via kontaktsiden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanpipe A/S

Hvidkærvej 7
5250 Odense SV
Danmark
Scanpipe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.155