23948sdkhjf

Nyt uddannelsesbyggeri til CJ A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af CJ A/S

EUC Lillebælt har valgt entreprenør til deres tilbygning, som skal skabe nye rammer og optimale undervisningsmiljøer til deres gymnasieuddannelse HTX.

Det bliver entreprenør- og byggevirksomhed CJ A/S, der skal løfte opgaven som totalentreprenør. Entreprisen har CJ A/S vundet i tæt samarbejde med Zeni Arkitekter og Vita Ingeniører.

Projektet er skudt i gang i starten af oktober og skal stå indflytningsklar i august 2019, hvor et nyt hold unge og håbefulde studerende står klar til at starte deres gymnasieuddannelse. 

MODERNE UDTRYK MED RESPEKT FOR EKSISTERENDE BYGNINGER
Den 2000 m2 store tilbygning kommer til at harmonere godt med den eksisterende del af EUC Lillebælt, idet facaderne opføres i gule tegl. Tilbygningen får sit eget sofistikerede udtryk, idet murværket opdeles i felter med varierende mønster, der tilføjer facaderne liv og varme.

 For at give tilbygningen sin egen identitet og samtidig tilføre et mere moderne og tidssvarende udtryk, er der blandt andet arbejdet med varierende vinduesåbninger med skrå aluminiums-indramninger.

PLADS TIL FÆLLESSKAB OG FORDYBELSE
Indenfor er der lagt vægt på at skabe et bedre studiemiljø med plads til både fællesskab og fordybelse. Det kommer til udtryk ved, at undervisningslokalerne på begge etager er organiseret rundt om et stort åbent fællesområde. For også at skabe plads til mere kreative udfoldelser udføres i stueetagen et organisk-formet-sceneområde, der er nedsænket. Langs kanten af hele sceneområdet etableres siddetrapper, som er med til at styrke fællesskabet. Det altafgørende fokus for tilbygningen har været at skabe nogle ”lommer”, hvor de studerende kan samles over skoleopgaverne, og som samtidig vil fungere som sociale samlingspunkter.

GODT STUDIEMILJØ
Et stort hul i dækket forbinder de to etager samt lader lyset, fra det store runde ovenlys, trænge hele vejen ned gennem bygningen. Det giver et lyst og imødekommende miljø for både lærere og elever.

Gennem hele projektet har der også været stor fokus på at skabe en optimal akustik i bygningen. Det giver sig blandt andet til udtryk ved, at der i vid udstrækning er brugt trælister på væggene. 

Rammerne for et godt og behageligt studiemiljø skulle dermed være lagt for de fremtidige studerende på EUC Lillebælt - Gymnasiet HTX Lillebælt.

Læs flere fakta om byggeriet her:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CJ A/S

Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Danmark
CJ A/S

Send til en kollega

0.116