23948sdkhjf

Velkommen til kulturarvsmesse i november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

Den 8.-10. november 2018 kan du igen besøge denkmal, den tyske fagmesse for bygningskultur

Messen denkmal i Leipzig er Europas største inden for sit felt og sætter fokus på renovering og istandsættelse af fredede bygninger, mindesmærker, statuer og kunstværker.

Mere end 435 udstillere fra 17 lande vil i 3 dage udstille deres produkter og serviceydelser på denne internationale messe, Se mere på www.denkmal-leipzig.de

Da 2018 er Europæisk Kulturarvsår, tilbyder fagmessen denkmal et endnu bredere fagprogram med mere end 170 indlæg om alle aspekter af branchen.

På messen ses også mange arbejdende værksteder, hvor det gode håndværk og gamle teknikker vises i praksis. Konservatorer, arkitekter, restauratorer og andre håndværkere kan finde mange spændende specielprodukter hos messens udstillere.

Sideløbende kører også messen MUTEC, som viser produkter og services der henvender sig til museer, biblioteker, arkiver samt kunst- og kulturinstitutioner. Se mere på www.mutec.de

Der forventes igen mere end 14.000 besøgende, som får mulighed for, at se produkter, teknikker og udstyr som anvendes i forbindelse med renovering og istandsættelse af fredede bygninger, mindesmærker, statuer og kunstværker samt byfornyelse.

Som besøgende har du nem adgang til de store messehaller i Leipzig, da de ligger tæt på togstation, sporvogn og Leipzig internationale lufthavn.

Messehallerne vil summe af liv når besøgende fra hele Europa samles til dette branchetræf i uge 45.

For yderligere informationer er du meget velkommen til at kontakte Leipzig Messens danske repræsentant, Elisabeth Nørgaard på info@leipziger-messe.dk eller tlf. 2041 7966


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125