23948sdkhjf

Metro projektets valg af hjulvasker er igen faldet på Mobydick ConLine fra HAUTEK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hautek Wash & Water System ApS

HAUTEK Wash & Water System ApS og Frutiger Company AG er igen valgt som leverandør af hjulvasker til den nye Metro strækning Cityring – Sydhavnsmetroen,

Hjulvaskeanlæg:

Frutiger´s MobyDick hjulvaskeanlæg har dermed leveret alle hjulvasker anlæg til hele det store Metro projektet i København, hvilke beviser kvaliteten på hjulvaskerne. 7 stk. nye hjulvaskeanlæg leveres til projektet hvor de skal sikre at der begrænses tilsmudsning af vejene omkring byggepladserne.
Den nye leverance er med 2 forskellige modeller som er tilpasser de forskellige metro byggepladser og vaskebehov som findes på de enkelte pladser, samt udstyr til det danske vejrlig.
Kunden er et entreprenørkonsortium med franske Vinci og tyske Hochtief som skal stå for metrotunnelen og stationer. 

Hautek er den Danske forhandler af FRUTIGER Company AG hjulvaskeanlæg, stationær og mobile anlæg til vask af hjul på diverse køretøjer som entreprenør, kalk- og mineraludvindings pladsen, affaldspladser, militær køretøjer osv.
I samarbejde med firmaet FRUTIGER´s specilister kan vi tilbyde rådgivning om de forskellige anlægstyper og installation muligheder. Altid en løsning indenfor de mange forskellige branche med behov og krav til rengøring af hjul på køretøjerne og maskiner inden kørsel på offenligt veje. FRUTIGER har et store og spændende produktsprogram.

Se mere på www.hautek.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hautek Wash & Water System ApS

Julius Jepsens Vej 115
7100 Vejle
Danmark
Hautek Wash & Water System ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094