23948sdkhjf

Vindueslifte med visioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Smart Lift A/S

Med visionen om at revolutionere vinduesmontagen i bygninger er Smart Lift på en særlig rejse. Virksomheden udvikler, og producerer elektriske vakuumlifte på fabrikken i Nykøbing Mors der forbedrer arbejdsforholdene for tømrer og facadespecialister.

Mod til skalering

Dansk Industris Initiativpris 2018 i region Thy/Mors går til Smart Lift A/S for mod til at skalere både organisation og produktionsfaciliteter. Ifølge Tage Odgaard Nielsen, Formand for DI Thy/Mors har virksomheden turdet træffe de svære beslutninger, der senere har vist sig at være rigtige. I dag bidrager 50 dygtige og loyale medarbejdere til, at Smart Lift fortsætter kursen med imponerende vækst, og står klar til at øge eksporten i de kommende år.

”Evnen til at udvikle et fantastisk produkt og turde træffe de svære valg har gearet virksomheden til mulighederne ude på eksportmarkederne” - Tage Odgaard Nielsen, Formand DI Thy/Mors.

Borgmester i Morsø Kommune, Hans Ejner Bertelsen, var med i fejringen, og udtrykte stolthed over udviklingen i virksomheden. Virksomhederne på Mors formår at udvikle sig, og oplever et højt aktivitetsniveau, der er drevet af dygtige og engagerede medarbejdere – var én af pointerne.


Det betyder initiativprisen

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt små og mellem-store virksomheder i DI's medlemskreds. De 18 vindere af initiativprisen i DI’s Regionalforeninger dyster efterfølgende om at vinde den landsdækkende Initiativpris der uddeles i januar.


Vækst er en svær balance

Mogens Guldberg Røn leder optimeringen af produktionsprocesserne på fabrikken og modtog prisen på vegne af medarbejderne:

- Vi har haft en salgsvækst, der har sat produktion og supply-chain under pres. I løbet af 2018 er der investeret massivt i fabrikken, og vi har gennem de sidste måneder set en så positiv vækst i effektivitet
og output, at der nu er balance mellem det vi sælger, og det som vi kan få ud fra fabrikken.

”Takket være en stor indsats fra medarbejderne er vi på vej fra traditionel håndværkervirksomhed til moderne industrivirksomhed” - Mogens Guldberg Røn, COO.

Fakta om Smart Lift A/S

Virksomheden blev etableret i 2008 i Nykøbing Mors og producerer selvkørende vakuumlifte til montage af vinduer og store glaselementer. Liftene er kendt for kvalitet, brugervenlighed og høj præcision. I dag udgør eksporten størstedelen af salget til blandt andet Europa, Australien og USA. Smart Lift beskæftiger mere end 50 medarbejdere på fabrikken og på lokationer i Europa.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Smart Lift A/S

N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Danmark
Smart Lift A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11