23948sdkhjf

Der er god økonomi i at få vinduer og døre tætnet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Primo Danmark A/S

Efterår og vinter er sæson for træk og kulde – også indendørs. For mange husejere er der god økonomi i at få vinduer og døre tætnet. Primos tætningslister holder til vind og vejr - og tætner optimalt år efter år

Efteråret er over os med masser af regn, blæst og kulde. Vi rykker indendørs og lukker døren og vinduer forsvarligt for at holde varmen. Men det bare ikke altid nok – og det kolde blæsende vejr kan med det samme aflæses på varmeregningen hos de fleste husejere.

- Boligejere med vinduer mod vest, hvor blæsten kommer fra i store dele af den kolde sæson, vil ofte opleve træk fra vinduerne i højere eller mindre grad. Og det koster penge på varmeregningen, siger Jens Peter Jensen fra Primo, som blandt andet fremstiller tætningslister til vinduer og døre, der kan være en del af løsningen på den ekstra dyre varmeregning.

- På de fleste vinduer – både nye og ældre – kan boligejerne med fordel skifte tætningslisterne.  Nye lister gør vinduerne langt mere tætte og minimerer træk, kulde og larm udefra. Hvis det blæser eller man har vinduer ud mod en gade med meget trafik, vil man opleve, at tætningslister gør en stor forskel, siger han og peger på, at begyndelsen af efterårssæsonen er et oplagt tidspunkt tjekke tætningslister på vinduer og døre.

Vejrbestandige materialer

Primo har tætningslister, der passer til de fleste vindues- og dørtyper, uanset om der er tale om træ, plast eller træ-alu.

Listerne er fremstillet i vejrbestandige materialer, der ikke smuldrer, når de har været udsat for frost, som eksempelvis en skumtætning vil gøre. De tager således ikke skade af vejr og vind og er desuden UV-stabile, så de ikke ødelægges af solen, 

Primo lister kan købes i næsten alle byggemarkeder og tømmerhandler i hele landet. Se hele sortimentet af tætningslister  her. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Primo Danmark A/S

Jernbanegade 11
6862 Tistrup
Danmark
Primo Danmark A/S

Send til en kollega

0.116