23948sdkhjf

Lockart smart håndtag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Trådløse smart dørhåndtag fra Jantar til udvendig og indvendig adgangskontrol

Lockart smart dørhåndtag er en trådløs offline løsning til indvendig og udvendig adgangskontrol i hjemmet eller virksomheden. Installation er ekstremt enkel og billig, da de ikke kræver en kabelforbindelse med andet adgangskontroludstyr i systemet. Lockart smart dørhåndtag indeholder en indbygget læser til Mifare eller Mifare DESFire, kort eller adgangsbrikker, som giver det højeste niveau af beskyttelse mod misbrug.

Offline læsere er en god løsning, hvis man vil opnå hurtig og sikker adgang på sekundære døre med en enkel installation. Det er en effektiv og simpel løsning der kan udføres med minimal udskiftning af komponenter på døren og som reducerer vedligeholdelsesomkostningerne til et minimum.

Normalt kan Lockart smart dørhåndtag monteres i standard døråbninger, da de efterlever de fleste almindelige europæiske standarder for låse og dørhåndtag. Det modulære design med forskellige låsecylindere gør det muligt at installere håndtagene på døre med forskellige profilbredde. Håndtagene kan installeres i alle døre i træ, stål og aluminium. Dørknopperne er tilpasningsvenlige og fås til både højre og venstre montering og i flere udgaver der passer til forskellige låsekassetyper til både skandinaviske cylinderhustyper og forskellige DIN profilcylindre.

Yderligere muligheder for adgangskontrol via Codeks software. Ved at benytte Codeks software kan Lockart smart dørhåndtag også inkluderes i avancerede udendørs og indendørs adgangskontrolsystemer. Codeks software gør det muligt at tilknytte brugere til grupper, der kan have forskellige grader af adgang til specifikke døre.

Lockart smart håndtag er ekstremt energieffektive. Det indbyggede batteri kan levere kontinuerlig drift i op til tre år. Det er en fuldt batteridrevet cylinderlås, der giver brugeren alle fordelene ved elektronisk styring af låsene.

Lockart smart dørhåndtag benytter Mifare eller Mifare DESFire, kontaktløse kort og adgangsbrikker, som tilbyder den højeste beskyttelse mod misbrug. Kort og brikker fungerer som nøgler i offline-systemet og benytter en AES 128-bit kryptering til datatransmission, som yder optimal beskyttelse mod misbrug. Kort og brikker indeholder brugerens adgangsniveau. Bliver en adgangsbrik tabt eller stjålet, kan administrator med det samme kode systemet om, og den tabte brik vil ikke virke længere. Dermed er der ingen omkostninger til omkodning.

Support

Freund Elektronik A/S tilbyder kunderne teknisk hjælp til konfiguration, så man får det optimale ud af sin Jantar adgangskontrol.

Hent Jantar-kataloget her

Yderligere information: www.freund.dk, tlf. 66 16 24 14.

Følg Freund Elektronik A/S på LinkedIN , Facebook og Instagram og bliv opdateret med nyeste indenfor dørtelefoni, IP-dørtelefoni, adgangskontrol, IP telefoni, IP varsling og Smart Home teknologier mm. Få informationer om gratis kurser, specialtilbud og nye produkter. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.128