23948sdkhjf

Video: Komplet adgangskontrolsystem til Carl Nielsens Kvarter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

Se Scantrons brugervenlige adgangskontrolsystem i brug ved det nye Carl Nielsens Kvarter i Odenses bymidte.

Scantron har leveret et komplet adgangskontrolsystem til de nye boliger i Carl Nielsens Kvarter, Odense. Det nye kvarter på Thomas B. Thriges Gade er en del af Odenses nye bymidte og består af moderne lejligheder med højt til loftet, store vinduespartier samt hyggelige altaner med udsigt over Odense centrum.

Bygningens komplette adgangskontrolsystem består af en serie 410 dørstation designet efter boligernes arkitektur. I lejlighederne er der monteret SLIM50T hustelefoner, som passer perfekt til lejlighedernes moderne udtryk og brug af kvalitetsmaterialer. Med sin klare 3,5” TFT-farveskærm, skaber SLIM50T rammerne for det perfekte videoopkald.
Lejlighedsdørene er monteret med det stilfulde EvoLock® håndtag, som giver beboerne adgang til lejligheden ved scanning af personlig adgangsbrik. Selvsamme adgangsbrik bruges ved de sekundære døres Nexus læsere samt serie 410 dørstationens indbyggede læser. Derved giver beboernes egen personlige brik, den totale adgang til hele lejlighedskomplekset.

Se det brugervenlige system i brug ved tryk på videoen til højre eller læs mere om Scantrons adgangskontrolsystemer her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.123