23948sdkhjf

Professionel bestyrelse sikrer positiv udvikling af Bytømreren A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

Bytømreren A/S har en professionel bestyrelse bestående af 5 medlemmer. Medlemmerne har b.la. til opgave at varetage virksomhedens interesser med fokus på udvikling af Bytømreren både som organisation og som arbejdsplads for over 170 ansatte.

Ifølge bestyrelsesformand for Bytømreren, Jørgen Lægaard, er strategi ikke blot noget man har i et ringbind – det er noget alle ansatte skal involveres i og i fællesskab medvirke til at udføre. Bytømreren har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere - lige fra tømrer, byggeleder, administrationsansat til leder - bidrager til virksomhedens succes og udvikling.

Med deres forskellige og faglige baggrunde bidrager alle medlemmerne hver især til den strategiske udvikling af Bytømreren. Bestyrelsen arbejder lige nu på at udvikle en ny strategi frem mod år 2020. En strategi, der bygger på en mission om, at Bytømreren, som service og entreprenørvirksomhed, fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Der er b.la. fokus på, at opbygge en større gruppe specialister indenfor de forskellige fagområder i vores tre afdelinger – service, forsikring og entreprise. Herved så det sikres, at de er de bedste til det, de laver indenfor branchen.

Bestyrelsen arbejder samtidig kontinuerligt hen imod at skabe og vedligeholde en god arbejdsplads for de 170 medarbejdere, der har deres daglige gang hos Bytømreren. Her med fokus på sikkerhed, faglig udvikling samt sammenhold blandt medarbejderne. Løbende kurser og arrangementer er derfor et vigtigt led i virksomhedens tiltag. Bestyrelsen medvirker således til at skabe en arbejdsplads med stor fokus på de ansatte og det arbejdsmiljø, som de færdes i.

Fra venstre mod højre ses på billedet: Direktør Simon Jæger, medejer og projektchef Daniel Jøhnke, ekstern bestyrelsesmedlem Lasse Jæger og Claus Søgaard.​​

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14