23948sdkhjf

Køkkenbutik sat til salg på tragisk baggrund

På en trist baggrund er Invita-butikken i Randers sat til salg. Efter direktør og indehaver Kåre Stephansen i starten af måneden afgik ved døden i et trafikuheld, ønsker familien nu at afhænde butikken, der siden ulykken er blevet drevet af konstitueret direktør Jesper Bang, som roser personalets håndtering af situationen.

– Jeg synes egentlig, at folk er ved godt mod her. Vi vil gerne fortsætte i Kåres glade ånd, og tankerne om ham popper selvfølgelig ofte op i forskellige sammenhænge, men jeg tror også, at det er godt at tale åbent om, fortæller Jesper Bang, der kender både butik og personale godt.

Inden Kåre Stephansen i 2021 købte forretningen, stod Jesper Bang og hans partner Tommy Jacobsen nemlig for foretagendet, som makkerparret nåede at drive i knapt seks år, og den konstituerede direktør ser fortsat gode udviklingsmuligheder i den østjyske købstad.

– Jeg synes, det er en forretning, der fortsat har stort potentiale, men som også har sat sig godt og grundigt på markeder i Randers, fortæller Jesper Bang, der i sin tid startede med fire ansatte.

– I dag er staben vokset til en ti-tolv ansatte, og det er nogle dygtige medarbejdere. Lidt atypisk for køkkenbranchen generelt har vi desuden en stor andel af dygtige, kvindelige sælgere, og det, synes jeg, er en styrke, lyder det.

Et område i vækst

Ligeledes understreger han, at de ansatte i Randers-butikken er erfarne folk, der står klar til at hjælpe en ny franchisetager på plads – ikke mindst hvis der er tale om et godt match på de menneskelige kvaliteter.

– Det skal være en, der har humor og gåpåmod. Sådan en type vil træde godt ind i forretningen, spår Jesper Bang, der suppleres af Lars Vesbo, salgschef og brand manager hos Invita.

– Vi er på udkig efter en person, der virkelig er dygtig til at lede og fordele arbejdet og være nærværende over for personalet. Det skal derudover være en, der er dygtig til at dyrke relationer og netværk, og som både skal være kundemindet og fremadsynet – vedkommende skal kunne se vores visioner og hvad, der skal til, for at blive en god retailer i fremtiden, siger han.

Og for den rigtige forhandler ser både Jesper Bang og Lars Vesbo gode muligheder for at skabe fortsat vækst i den østjyske køkkenbutik.

– Der er stadig god vækst i Randers, hvor boligpriserne er fornuftige, og der sker masser af udvikling og renovering. Også boligforeningerne, der ellers i en årrække bøvlede noget med økonomien, er nu kommet godt med igen, og så har butikken et godt marked på Djursland, hvor der er kunder helt til Grenå, fortæller den konstituerede direktør.

Et stærkt apparat i ryggen

Samtidig fremhæver han det apparat, der støtter op om køkkenkædens selvstændige forhandlere.

– Det, man køber ind på, er at kunne blive selvstændig i en forretning, der allerede er meget etableret, som har en god solid omsætning, og som er godt stillet i forhold til hele systemet bag – Invita er et stærkt brand at have i ryggen, og det var en af de afgørende ting for mig, da jeg selv skulle tage springet som forhandler, siger Jesper Bang og fortsætter:

– Det giver stor tryghed for en selvstændig, at man ikke skal ud at opfinde alting selv.

Samme billede tegner salgschefen, der særligt fremhæver de stordriftsfordele, det giver at tilslutte sig en gigant som Nobia, der ejer Invita, og er en af Europas største køkkenkoncerner.

– Jeg synes, man som forhandler har rigtig gode muligheder for at drive forretning i en koncern, hvor vi gennem det seneste halvandet år har fokuseret på at skabe en organisation, bygget op af divisioner på tværs af lande, hvilket giver megen power og muskelkræft, hvad end det handler om produktudvikling, markedsføring eller udvikling af stærke butikskoncepter.

Samtidig understreger han, at Invita med fabrikken i Ølgod og en ny svensk fabrik under opbygning er garant for stor leveringssikkerhed.

– Så kommer man som en dygtig købmand, hvad end det er med eller uden køkkenerfaring, er der altså rigtig gode muligheder for at skabe en stærk forretning, slår Lars Vesbo fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Farveprisen går til arkitekter og konservator
Tre travle dage i Odense: VVS’23 slår besøgsrekord
Høreværn på en ny måde
Stor stigning i indbrud: Din varevogn er i høj kurs hos tyveknægte, mester!
Spærproducent i opråb: Ønsker sig mange flere af Finn
Nye tal: I ét hjørne af byggebranchen råber 7 ud ud af 10 på arbejdskraft
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141