23948sdkhjf

Virksomheder giver tandpleje som alternativ til lønstigninger

Interessen for tandforsikring blandt danske virksomheder som en fastholdelsesmetode er hastigt stigende. I servicevirksomheden Globel oplever man, hvordan et relativt lille beløb gør en stor forskel for medarbejderne

De øgede udgifter til varmeregningerne og inflationen med de tilhørende prisstigninger har fundet vej til danskernes tandsundhed. 

En undersøgelse fra Tandlægeforeningen har netop vist, at syv ud af ti danske tandlæger oplever en stigning i antallet af patienter, der udskyder behandlingen eller melder afbud.

I takt med at flere nedprioriterer tandlægebesøget oplever man hos forsikringsselskabet Dansk Tandforsikring en markant stigning i efterspørgslen på erhvervstandforsikringer fra danske virksomheder.

Som bekendt er der folk, der dropper tandlægen, fordi de har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og det mærker vi nu, siger Denis Lewinsky, der er administrerende direktør i Dansk Tandforsikring, i en pressemeddelelse og uddyber: 

- Rigtig mange virksomheder henvender sig for at tegne forsikring til deres medarbejdere, fordi de gerne vil give dem et varigt personalegode, der kan mærkes på privatøkonomien, 

Personalegode med betydning i privatøkonomien

Hos Servicefirmaet Globel, der specialiserer sig i rengøring og ejendomsservice, har man netop valgt at tilbyde alle virksomhedens 34 medarbejdere tandforsikring, og det nye initiativ er blevet taget imod med kyshånd.

Vi valgte i november at give vores medarbejdere lidt mere i lønningsposen som en bonus, og med tandforsikringen får de nu en mere varig hjælp. Det er et vigtigt personalegode, fordi det er forsikringer, som nogle af vores medarbejdere ikke kan gå ud og købe selv, siger Lars Globel, der er administrerende direktør i Servicefirmaet Globel.

Forsikringen, der er tegnet hos Dansk Tandforsikring, vil fremadrettet automatisk være et personalegode for alle firmaets nye medarbejdere, som også har mulighed for at få familiemedlemmer med i ordningen. Lars Globel italesætter det som en godt værktøj for at tiltrække og fastholde medarbejderne i en branche, hvor det ifølge ham er svært for alvor at hæve lønningerne.

- En tandforsikring giver stor værdi for vores ansatte. Det rammer privatøkonomien positivt, og for et relativt lille beløb gør vi en stor forskel – også i forhold sundhed og livskvalitet, siger Lars Globel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Farveprisen går til arkitekter og konservator
Tre travle dage i Odense: VVS’23 slår besøgsrekord
Høreværn på en ny måde
Stor stigning i indbrud: Din varevogn er i høj kurs hos tyveknægte, mester!
Spærproducent i opråb: Ønsker sig mange flere af Finn
Nye tal: I ét hjørne af byggebranchen råber 7 ud ud af 10 på arbejdskraft
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125