23948sdkhjf

Dansk arbejdstøjsproducent træder ind i Formel 1

Den danske virksomhed Mascot, der producerer arbejdstøj til byggefolk i hele verden, har stor fremgang på både omsætning og bundlinje. Nu har de valgt at gå ind i motorsportens fineste liga med en pose penge i hånden

Den danske producent af arbejdstøj, Mascot, kan kigge tilbage på 2022 med mere end tilfredse miner, da både omsætning og overskud steg gevaldigt. 

Den midtjyske virksomhed har valgt at bruge nogle af sine ekstra millioner på kistebunden på at træde op helt op i den globale elite af både markedsføring og sport. Fremover bliver Mascot nemlig en del af det globale Formel 1 Racing, skriver Finans.

Fremover vil man kunne finde Mascot-navnet og logoet på siden af Alfa Romeo-teamets racerbiler, når de suser rundt i Monacos gader eller på den legendariske Silverstone-bane i det engelske. 

- Vi fokuserer endnu mere globalt end nogensinde før, og derfor har vi valgt at gå den vej ved at rykke op i Formel 1 kombineret med andre aktiviteter. For os er det den rette investering i markedsføring,« sigerMichael Grosbøl til Finans.

Fremgang trods opbremsning i byggeri

Arbejdstøjsproducenten har sit hovedsæde i den midtjyske by Pårup, men har sin produktion på egne fabrikker i en række asiatiske lande. Herfra sendes arbejdstøjet på markedet i mere end 25 lande verden over. 

Det seneste regnskab giver altså tydelige indikationer på, at det er et tøjmærke med stigende popularitet på byggepladserne verden over. Regnskabet fremlægger en vækst fra 2021 til 2022 på 24 pct., hvilket i sidste ende førte til et resultat før skat på bundlinjen på 406 mio. kr. EN stigning på 62 pct. 

Til Finans siger Michael Grosbøl, at man indtil videre har formået at styre udenom det generelle dyk, der ellers har præget både byggebranchen og industrien. 

- Danmark er kun et af vores markeder og vi har det seneste år vundet markedsandele flere steder. Vi investerer massivt i vores salg og produktudvikling. Det giver resultat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Træ er godt for byggeriet, men det giver også nye udfordringer
Farveprisen går til arkitekter og konservator
Tre travle dage i Odense: VVS’23 slår besøgsrekord
Høreværn på en ny måde
Stor stigning i indbrud: Din varevogn er i høj kurs hos tyveknægte, mester!
Spærproducent i opråb: Ønsker sig mange flere af Finn
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14