23948sdkhjf

Bravida køber op i Trekantområdet

Installatør i Kolding kommer på listen over Bravidas mange opkøb 

Mindre end en måned efter, at Bravida Danmark kunne fortælle om seneste opkøb, har teknikentreprenøren har tegnebogen fremme igen.

Nu har Bravida således indgået aftale om at købe el-installationsvirksomheden Stokbro El i Kolding for at styrke sin tilstedeværelsen i fjordbyen og omegn med kompetencer inden for el-service i industrien.

- Stokbro El er en virksomhed, som er godt kendt i Kolding og omegn og som har en god kundekreds i de større industrivirksomheder, udtaler regionsdirektør for Region Syd hos Bravida Danmark, Jørn Tønnes, i en pressemeddelelse om købet.

Stokbro har eksisteret siden 1984, og de seneste ti års tid har firmaet mere eller mindre koncentreret arbejdet omkring erhverv og industrivirksomheder. 

Virksomheden beskæftiger i dag fire ansatte og havde i 2021 en omsætning på 4 mio. kr. Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med tidligere ejer Jørgen Stokbro som daglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter.

Breder sig på flere måder

Bravida har udvidet igen og igen den seneste tid.

Ved indgangen til marts ved at købe aktiviteterne i elinstallationsvirksomheden Hornbæk El-forretning A/S i Randers.

Før det, i oktober 2022, indgik teknikentreprenøren med modulproducenten Scandi Byg om at stå for VVS-funktionen på Scandi Bygs fabrik i Løgstør og byggepladser rundet om i landet.

Og med konkurrencemyndighedernes godkendelse blev teknikentreprenøren i juni 250 medarbejdere rigere, da nordjyske KT Elektric kom under Bravidas vinger.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Farveprisen går til arkitekter og konservator
Tre travle dage i Odense: VVS’23 slår besøgsrekord
Høreværn på en ny måde
Stor stigning i indbrud: Din varevogn er i høj kurs hos tyveknægte, mester!
Spærproducent i opråb: Ønsker sig mange flere af Finn
Nye tal: I ét hjørne af byggebranchen råber 7 ud ud af 10 på arbejdskraft
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188