23948sdkhjf

Stor tilfredshed hos Scantruck efter første liftmesse på dansk jord

Hos en af landets førende maskinfirmaer, Scantruck, kigger man tilbage på første udgave Dansk Liftmesse. Virksomheden havde nogle travle dage på messen, hvor omtrent 500 besøgende fra branchen var forbi

I weekenden var den danske liftbranche for første gang samlet på dansk jord i Slagelse, da Dansk Liftmesse for første gang løb af stablen. 14 liftfirmaer var på plads på det cirka 3000 kvadratmeter store udstillingsareal ved ZBC Transport og Logikstikskolen i Slagelse.

Og med import og forhandling af ikke færre end fire markante liftmærker var Scantruck i messens tunge vægtklasse. Med liftspecialist Flemming Jakobsen i front havde Scantruck-truppen et par travle dage på messen, som blev besøgt af omtrent 500 gæster med faglig interesse i liftbranchen.

- Det var de rigtige besøgende, vi mødte på Dansk Liftmesse. Alle de personer, der er vigtige for os som forhandler af liftene, og vi fik faktisk også nye bekendtskaber, udtaler han til en pressemeddelelse og fortsætter:

- Blandt dem også udenlandske besøgende. En gruppe svenske udlejere havde taget turen over Øresund for at se på det danske udbud af lifte, fortæller Flemming Jakobsen.

Ikke kun én gang

Han og kollegerne fra Scantruck kunne i øvrigt glæde sig over, at de også solgte materiel direkte på messen. Det havde forventningerne trods alt ikke rakt til forud for udstillingen.

Flemming Jakobsen forudser, at Dansk Liftmesse ikke kun bliver en éngangs-foreteelse. Blandt udstillerne herskede der en grundstemning om, at messen bør gentages, fortæller han.

- Nu skal der naturligvis lige evalueres på arrangementet, men jeg tror, at det kommer til at indgå i evalueringen, om Dansk Liftmessen fremover skal afvikles hvert eller hvert andet år, lyder vurderingen fra salgskonsulent Flemming Jakobsen hos Scantruck.

Scantruck importerer og forhandler lifte fra både Manitou, Platform Basket, PB Platforms og GMG.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Prisstigninger har fået elementfabrik til at handle
Anderledes byggefirma er ude med vækstregnskab
Ny vestjysk trælastdirektør gør comeback i Stark
Prisen på byggematerialer sætter rekord - særligt en del af byggeriet er hårdt ramt
Konkursramt byggefirma får kæmpeerstatning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094