23948sdkhjf

Talentprisen 2023: Har du et lysende håndværkertalent i folden, mester?

Talentprisen til Building Awards 2023 er en af de priser, der anerkender dem, som skal være med til at udvikle branchen

Byggeriet kæmper for at få talenter ind. De unge er vigtige for fagets fremtid, fordi det er dem, som skal være med til at skabe den.

Derfor skal vi også anerkende de talenter, som allerede er i branchen. Netop derfor uddeles Talentprisen torsdag 9. november når Mester Tidendes søsterblad Licitationen - Byggeriets Dagblad åbner dørene til årets awardshow i Moltkes Palæ i København.

Talentprisen

En hyldest til den unge generation af talenter

Talentprisen går til et talent i bygge- og anlægsbranchen under 35 år. Vinderen har gjort sig ekstraordinært bemærket indenfor sit fag og inspirerer den unge generation til at forfølge sin egne veje i branchen.
Vinderen forener passion, vilje og faglighed og skiller sig derigennem ud i branchen ved at give erfarne kræfter nye perspektiver opgaveløsningen.

Jury:

Niels Techen, formand, SMVdanmark
Mette Seiding, adm. direktør, JJW Arkitekter
Louise Pihl, direktør, Byggeriets Uddannelser
Line Røtting Dornan, adm. direktør, Kuben Byg A/S
Henrik Fugmann, adm. direktør, Fugmann A/S
Eva Rindom, adm. direktør, Atkins Global
Claus von Elling, formand for byggegruppen, 3F

Deadline for nominering er fredag d. 16. juni. - Klik her for at nominere.

Sidste år var det Amanda Frederiksen, der er ansat hos Tømrermester Troels Hansen, som løb med hæderen. Dengang blev der lagt vægt på Amanda Frederiksens evner til både at have fokus på virksomhedens ve og vel samt udvikling og økonomi.

- I en traditionel macho-verden har vinderen med succes og konstant fokus på et godt arbejdsmiljø opmuntret håndværkerne til at melde tilbage, hvis en arbejdsopgave ikke kan løses arbejdsmiljømæssigt forsvarligt, lød den blandt andet fra juryen.

Gør opmærksom på de unge

Blandt jurymedlemmerne er adm. direktør hos Byggeriets Uddannelser, Louise Pihl, og ifølge hende er Talentprisen en vigtig anerkendelse af de, som skal være med til at udvikle branchen:

- Det er super vigtigt, at vi får gjort opmærksom på nogle af de dygtige unge talenter, som vi har i byggeriet. Derudover det også en pris, som hylder alle i branchen. Det er ikke kun håndværkeren eller mureren, det kan også være arkitekten eller ingeniøren, siger Louise Pihl.

 Selvom prisen er for alle, er der også et andet vigtigt budskab med den. For der mangler unge, som tager en erhvervsuddannelse, og her kan Talentprisen også have en positiv indflydelse, siger Louise Pihl:

- Talentprisen kan være med til at vise, at det er branchen, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Og det er noget, som kan være med til profilere branchen overfor andre unge mennesker. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Prisen på byggematerialer sætter rekord - særligt en del af byggeriet er hårdt ramt
Konkursramt byggefirma får kæmpeerstatning
3 ud af 4 byggepladser har ikke styr på el-sikkerheden
Anklager supersygehus-entreprenør for løndumping
Suser forbi ny milepæl: Familieejet trælast når 4 milliarder
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11