23948sdkhjf

Tømrerfirma ryger med ned i konkursbølge

Det lokale tømrerfirma Norman og Stoffregen med base i Nykøbing Falster har måtte dreje nøglen om og 24 ansatte er blevet opsagt. Konkursboets kurator peger på, at virksomheden er kommet i klemme af konkursramte underentreprenører 

Tømrerfirmaet Norman og Stoffregen ApS er under konkursbehandling i Retten i Nykøbing. Dermed er virksomhedens 24 ansatte blevet opsagt, lyder det fra Folketidende, der bringer nyheden.

Folketiden beretter, at deres oplysninger peger på, at Norman & Stoffregen kommet i klemme som følge af en række konkursramte underentreprenører. Til lokalavisen bekræfter kurator Rasmus Lindsten fra Advodan Lolland-Falster det billede.

- Jeg har ikke det fulde overblik endnu, men det ser ud som om, at de har tabt nogle penge på nogle byggerier, hvor der også har været underentreprenører, der er gået konkurs.

I følge Rasmus Lindsten er det endnu er så tidligt i processen, at han ikke kan udtale sig om, hvor store krav Norman & Stoffregen efterlader sig eller hvor mange midler, det bliver muligt at realisere i konkursboet. Det er et arbejde, der sættes i gang nu, udtaler han til Folketidende.

Retten i Nykøbing Falster modtog konkursbegæringen 12. maj. Det var virksomheden selv, der indgav en egenbegæring efter at have være nødsaget til at konkludere, at der ikke var et økonomisk grundlag for fortsat drift.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079