23948sdkhjf

Ny vestjysk trælastdirektør gør comeback i Stark

Det er en garvet Stark-medarbejder, der fra 1. juni bliver ny trælastdirektør for Stark Esbjerg. Peter Mogensen har hele 25 års erfaring med Stark, som han til sommer vender tilbage til efter otte år som direktør for Bygma i Aarhus.

Peter Mogensen startede i lære i Kolding i 1989, hvor han arbejdede i 19 år. Efterfølgende har han også været trælastdirektør i både Stark Brande og Stark Kolding, begge steder i perioder af tre år.

– Jeg har haft otte gode år i Aarhus, men glæder mig til at komme ’hjem’ til Stark og blive en del af holdet i Stark Esbjerg. Opgaven med at starte op igen med nye kunder og kollegaer i Esbjerg motiverer mig. Som Danmarks femtestørste by har Esbjerg et kæmpe-potentiale – her er virkelig noget at arbejde med, og det tiltaler mig, siger Peter Mogensen om sit comeback til Stark.

Fokus på kunder og salg

Kunderne i Esbjerg kan se frem til en direktør, der vil være tæt på den daglige drift:

– Mit primære fokus er altid p­­­å vores kunder og salget. Jeg kan rigtigt godt lide at være ude i forretningen blandt kunder og medarbejdere, og jeg sætter også stor pris på at besøge kunderne i deres virksomheder og på byggepladserne.

Peter Mogensen tror på, at det rette miks – både når det gælder medarbejdere, kunder og produkter - skaber de bedste forudsætninger for vækst.

– Vores største aktiv er medarbejderne. Det er afgørende at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er glade for at komme på arbejde og får nogle positive udfordringer. Glade og motiverede medarbejdere yder den bedste service og rådgivning af kunderne. Det er opskriften på, hvordan vi bliver den bedste byggepartner for vores kunder, siger han.

Regionsdirektør i Stark Erik Storm ser også frem til at få en direktør til Esbjerg med stor indsigt i virksomheden.

– Peter er en rutineret direktør, som kender Stark særdeles godt, så vi glæder os over, at han nu er tilbage, hvor det hele begyndte og ser frem til samarbejdet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109