23948sdkhjf

Carl Ras vender tilbage med Håndværkerfesten - men den er ikke helt, som du kender den

Værktøjsgrossisten Carl Ras vender tilbage med Håndværkerfesten i en ny og forandret udgave. I stedet for at samle håndværksbranchen i Brøndbyhallen slår de dørene op til 20 mindre håndværkerevents i hele landet den 8. juni

Meget er sket, siden Carl Ras i 2019 afholdt sine seneste håndværkermesser i Brøndby og Aarhus, der gennem mange år har været en fast tradition for mange i branchen. Men coronakrisen medførte efterfølgende leveranceproblemer og leveringsudfordringer, der gjorde værktøjsgrosisten nødsaget til at aflyse de årlige messer tre år i træk.

Nu vender den familieejede værktøjsforhandler så tilbage med et nye og let forandret koncept. Det nye koncept består af en landsdækkende håndværkerfest den 8. juni, der afholdes i alle Carl Ras’ 20 engroscentre.

- Carl Ras er i dag et stort netværk af landsdækkende butikker. Derfor ønsker vi at udvide ’storbysmesserne’ til et nationalt koncept, der så vidt muligt gavner vores håndværkskunder i hele landet, udtaler marketingchef i Carl Ras, Steen Demskov, i en pressemeddelelse.

Siden 2019 er Carl Ras vokset med to nye butikker i Holbæk og Esbjerg, og til efteråret åbner en ny butik i Randers. 

Flere af vores leverandører har ikke længere ressourcer eller mandskab til at deltage på en stor fysisk messe i denne størrelse, ligesom det kræver mange interne ressourcer fra vores side Steen Demskov, marketingchef i Carl Ras

Nytænkning 

Lavpraktiske omstændigheder har ifølge Steen Demskov også været medvirkende til beslutningen om Carl Ras’ nye håndværkerevents. 

I tidligere år afholdt man messen i Brøndby hallerne, men det er ikke længere en mulighed da har besluttet at anlægge en ’sportsby’ ved hallerne, så en stor del af P-pladserne er nedlagt. Steen Demskov fortæller, at man valgte at se det som en kærkommen lejlighed til at gentænke konceptet på ny.

- Flere af vores leverandører har ikke længere ressourcer eller mandskab til at deltage på en stor fysisk messe i denne størrelse, ligesom det kræver mange interne ressourcer fra vores side, siger han.

Landsdækkende håndværkerfest med gode traditioner

Selvom konceptet er en noget forandret størrelse i år, bliver det ifølge Steen Demskov med alt det bedste fra tidligere tider messe i Brøndby Hallen:

- Vi har lagt os i selen for at lave skarpe produkttilbud og dagtilbud fra et bredt og dybt sortiment, hvorigennem de kan få rådgivning fra både leverandører og sælgere i Carl Ras, fortæller han og tilføjer:

- Samtidig er det en oplagt mulighed for at tage en god sludder og fagsnak med kollegaer og håndværkere i branchen.

Er man interesseret i at lægge vejen forbi Håndværkerfesten, kan man altså lægge vejen forbi sit nærmest Carl Ras engroscenter den. 8 juni. Alle produkttilbuddene vil være gældende i uge 23 og 24.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094