23948sdkhjf

Opvokset i en trælast - nu er han ny trælastdirektør på Vestegnen

Kristian Ilum Nielsen er ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Albertslund. Her ser han frem til at skubbe på den gode udvikling, trælasten er inde i, men det lå ellers ikke i kortene, at Kristian Ilum Nielsen skulle ende som trælastdirektør.

– Som søn af en tømmerhandler er jeg nærmest opvokset i en trælast, og jeg var overbevist om, at trælastbranchen ikke skulle være min fremtid. Derfor valgte jeg det tekniske gymnasium efter folkeskolen, men jeg måtte sande, at jeg hurtigt kom til at savne duften og livet i en trælast. Jeg valgte derfor at starte i mesterlære i en trælast i Måløv som 16-årig, og det er et valgt, jeg aldrig har fortrudt, husker Kristian Ilum Nielsen.

De seneste tre år har Kristian været salgschef i en trælast i Glostrup – og nu er han altså fortsat sydpå ad ringvejen til Albertslund, hvor han glæder sig til at bidrage til den store udvikling i området.

– Store udviklingsprojekter som Coop-grunden og Vridsløse har kæmpe potentialer, men også de mindre projekter i området er vigtige for os. Her har Davidsen en klar fordel, da vi har et stort og bredt sortiment, som vi har mulighed for at sammensætte efter den lokale efterspørgsel. Og sammenholdt med vores gode rådgivning er vi godt gearet til at understøtte både store og små projekter, der er under udvikling i Albertslund, siger han.

Et vigtigt ”vi”

Kristian Ilum Nielsen har set frem til at smøge ærmerne op hos Davidsen, hvor han fremhæver såvel kerneværdier som det store fokus på vækst i lokalområdet.

– Hos Davidsens er ”vi” en af de vigtigste værdier, for vi skal være fælles om at skabe succeserne. Det gælder selvfølgelig blandt medarbejderne og ledelsen i afdelingen, men i særdeleshed også overfor vores kunder. For personlige relationer med kunderne gør os i stand til at rådgive bedre og hjælpe dem i deres projekter uanset hvor små eller store de måtte være, siger Kristian Ilum Nielsen og fortsætter:

– Til sidst handler ”vi” om Albertslund. For uden byens opbakning eksisterer vi ikke, og vi skal fortsætte den positive vækstudvikling, som også gerne skulle udmønte sig i form af flere arbejdspladser i fremtiden til glæde for kommunen og byens borgere. En del af vores aktiviteter i kommunen kommer også det lokale foreningsliv til gode, og vi støtter blandt andet Herstedøster Idræts Club. Jeg er selv dybt forankret i det lokale foreningsliv i min hjemby, så jeg ved, hvor vigtig sådan en støtte kan være.

Aktiemajoriteten af Davidsens Tømmerhandel blev for nyligt solgt til den finske koncern Kesko, der afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11