23948sdkhjf

Kendt Carl Ras-ansigt skifter funktion

Steen Demskov skifter stillingen som marketingchef ud med stillingen som HR-chef

”Efter 15 år som marketingchef i Carl Ras skal Steen nu gribe stafetten som HR-chef i vores nye afdeling HR & Kommunikation.”

Det skriver adm. direktør hos Carl Ras, Gorm Rasmussen, på sin LinkedIn-profil. Og Steen, som Gorm Rasmussen refererer til, er Carl Ras’ marketingschef gennem de seneste 15 år, Steen Demskov.

- Steen har en bred fundering i vores organisation og et dybdegående kendskab til vores kultur og værdier, hvilket har stor betydning for mig. Han har altid udmærket sig godt i sit lederskab, hvilket i mange år også har afspejlet sig i vores interne målinger. Der er en enorm tillid og respekt til ham hele vejen rundt i organisationen, og jeg har altid oplevet, at Steen går efter bolden, forklarer Gorm Rasmussen, og tilføjer:

- Med 15 års erfaring som marketingchef i Carl Ras kan Steen være med til at skabe en endnu mere kommerciel forankring i vores nye afdeling for HR & Kommunikation.

Steen Demskov ser det ”som en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med et nyt og spændende fagligt område i Carl Ras, som er en virksomhed, jeg er rigtig glad for at være en del af. Jeg har altid haft en stor passion for ledelse og synes, at det er super tilfredsstillende at se teams og mennesker udvikle sig.

- Nu håber jeg på, at jeg kan være med til at gøre det i hele vores organisation. Sammen med det dygtige HR- og kommunikationsteam skal vi i første omgang fastholde vores høje niveau. På sigt håber jeg på at løfte organisationen, så de mange teams og funktioner i Carl Ras bliver endnu mere robuste og top-performende, så Carl Ras også i fremtiden er iblandt en af Danmarks bedste arbejdspladser, siger den nye HR-chef.

Engrosvirksomheden Carl Ras er en af Danmarks de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094