23948sdkhjf

Efter 10 år: Jysk entreprenør stikker stadig spaden i sjællandsk muld

Thormann A/S beskæftiger i dag 12 faste medarbejdere og søger lige nu en projektchef og en projektleder til at håndtere den voksende ordretilgang.

For 20 år siden flyttede ægteparret Per og Lene Thormann fra Jylland, da Per skulle starte Dansk Boligbyg op øst for Storebælt. Det gik rigtig godt, men efter knap 10 år som partner fik Per Thormann lyst til at gå selvstændig og stiftede total- og hovedentreprenørvirksomheden Thormann A/S i Roskilde, som nu foreløbig har 1.150 boligenheder bag sig

- Med en række konkurser i branchen som følge af finanskrise og boligkrise var det vist kun mig selv, der syntes, at 2013 var et fantastisk år at gå selvstændig, konkluderede Per Thormann forleden, da han fejrede 10 års jubilæet.

Idégrundlaget for virksomheden er ifølge Per Thormann i princippet det samme som Dansk Boligbyg: At bygge boliger i god kvalitet til tiden og til budgettet - men i eget regi blot med færre og mindre byggesager.

- Vores branche er jo udsat for konjunkturudsving som følge af pandemier, stigninger i materiale- og energipriser, renter og inflation samt ikke mindst mange politiske beslutninger både nationalt og lokalt. Men vi prøver at holde snuden i sporet og gøre dét, vi er bedst til: At bygge boliger samt at være loyale og ordholdende over for vores samarbejdspartnere, fastslår Per Thormann.

Søger folk

Hustruen Lene kom med i virksomheden i 2019. Samme år tiltrådte Anders Borre som projektchef og blev partner i 2020. Thormann A/S beskæftiger i dag 12 faste medarbejdere og søger lige nu en projektchef og en projektleder til at håndtere den voksende ordretilgang.

Blandt de 1.150 opførte boligenheder gennem årene er 250 i plejesektoren fordelt på såvel plejehjem som plejeboliger. Det gælder blandt andet et projekt på Hyrdevænget i Ølstykke for Ølstykke almennyttige Boligselskab og Egedal Kommune.

Herudover 40 enheder for Greve Boligselskab og et seniorbofællesskab i Nykøbing Sj. for OK Fonden samt friplejehjemmet Klædebo i Hørsholm med 60 enheder, der er under opførelse netop nu.

Jubilæet blev markeret i et festtelt bag Thormanns domicil i Roskilde. Blandt de godt 250 gæster sås en række af virksomhedens kunder, der tæller almene boligselskaber, private udviklere, pensionskasser og private investorer. Derudover var der repræsentanter fra samarbejdspartnere fra byggebranchen, ligesom flere byrådsmedlemmer med Roskildes borgmester Tomas Breddam i spidsen var mødt op for at gratulere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125