23948sdkhjf

Rammer Randers-håndværkere med 11.500 varenumre på lageret

Carl Ras slår dørene op for sin 21. butik i Danmarks sjette største by

Carl Ras har åbner nu en ny butik i Randers, hvor håndværkere i Østjylland og omegn kan gå på jagt i et nyt og opdateret butikssortiment, der rummer mere end 11.500 lagerførte varenumre.

- Randers er Danmarks sjette største by med et indbyggertal på ca. 100.000 i Randers Kommune. Vi ser derfor en unik mulighed for at udvide butiksnettet i Østjylland tæt på byen i Randers, hvor vi glæder os til at øge samhandlen med de lokale håndværkere i området, siger salgschef for Carl Ras’ butikker i Vest, Casper Schmidt, om den nye engrosbutik på 850 kvm.

Personalet bag den nye butik i Randers består af en sammensætning af rutinerede interne sælgere fra Carl Ras og et par udefrakommende lokalkendte isenkræmmere.

- Vi stiller i stærkeste opstilling i Randers. Butikken får en erfaren leder med mere end 10 års erfaring som butikschef i Carl Ras. Med ombord på holdet er også en af vores interne sælgere, der har fire års erfaring fra vores butik i Aarhus Nord, fortæller Casper Schmidt og tilføjer:

- Samtidig er vi så heldige at få selskab af et par dygtige lokalkendte isenkræmmere, der også har solid erfaring i branchen. Alt i alt synes jeg, vi har fået samlet et rigtig godt team med brede faglige kompetencer indenfor værktøj, beslag og beklædning.

Ole Bjørn Jacobsen, der bliver ny butikschef i Randers, ser frem til at få den nye butik i Randers op at køre, efter han i 11 år var med til at opbygge og drive Carl Ras’ butik i Aalborg:

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med at opbygge et nyt stærkt butiksteam i en ny by, hvor jeg håber vi kan tiltrække mange håndværkere til. Det er især vores brede sortiment, vi håber, kan være med til at trække folk til os, siger Ole Bjørn Jacobsen.

Ny butiksindretning

Da Carl Ras tidligere på året åbnede i Esbjerg, var det med et nyt og opdateret butikslayout, der adskiller sig fra alle andre Carl Ras butikker. Efter en succesfuld modtagelse fra både kunder og konkurrenter nær Esbjerg, har man nu valgt at videreføre det til den nye butik i Randers.

Det bliver dermed den 2. Carl Ras butik med det opdaterede butikslayout, som gerne skal bibringe håndværkerne en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.

- Målet med den nye butiksindretning er at give håndværkerne en bedre kundeoplevelse, når de handler hos os, så de kan blive inspireret og hjulpet hurtigere på vej i deres travle hverdag. Den nye indretning skal sikre, at butikken er overskuelig og nem for dem at finde rundt i. Uanset, om de har brug for rådgivning, eller hvis de ved præcis, hvad de skal have, men blot ønsker at finde varerne hurtigst muligt, fortæller Retail Marketing Manager i Carl Ras, Thomas Stubbe Teglbjærg, og tilføjer, at butikken for eksempel er opdelt i otte forskellige produktkategorier og med bedre skiltning.

Den nye butik holder åbningsfest på Lucernevej 83 i den nordlige del af Randers torsdag den 21. september.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109