23948sdkhjf

Malerfirmas satellitkontor åbner døren for nye opgaver og samarbejder

Med oprettelsen af et kontor i Helsingør har Viebke & West fået en lokal tilknytning til byen, som rækker ud over en stor rammeaftale

I januar oprettede malerfirmaet Viebke & West, som har base i København, et satellitkontor i Helsingør, efter at have vundet en stor rammeaftale i kommunen. Aftalen indebærer, at Viebke & West over fire år skal koordinere og istandsætte mere end 6.000 lejemål i den almene boligforening Boliggården i forbindelse med til- og fraflytninger.

Fra kontoret centralt i Helsingør har Viebke & West samtidig fået en forankring i lokalområdet, og den åbner døre for nye maleropgaver og samarbejde med lokale håndværkere.

Projektleder Maja Madvig fra Viebke & West står i spidsen som afdelingsleder for Boliggården, der spænder bredt på boligtyper med både ungdoms-, familie- og seniorboliger.

Vi er også ansvarlige for at koordinere de forskellige håndværkere, så ud over malerne har vi også fast en koordinator og konduktør på kontoret i Helsingør projektleder Maja Madvig, Viebke & West

- Rammeaftalen betyder, at vi hver måned tager os af i gennemsnit 60 fraflytninger og 15 servicesager i boligerne. Vi er også ansvarlige for at koordinere de forskellige håndværkere, så ud over malerne har vi også fast en koordinator og konduktør på kontoret i Helsingør, siger Maja Madvig.

På vej mod digital løsning

En af de øvrige aktører på projektet er VVS- og tømrerfirmaet Madsen & Kastberg, der ligeledes har slået sig ned i lokalområdet, så de hele tiden kan imødekomme de løbende opgaver med istandsættelse.

Maja Madvig er selv til stede på satellitkontoret et par gange om ugen, mens hun de andre dage også skal lede et team i København.

- Til hverdag sidder der tre-fire mand på kontoret i Helsingør, hvor de enkelte personer kan skifte fra dag til dag. De tager sig af servicesager og snakker med beboerne, fortæller Maja Madvig og tilføjer:

- Vi ser frem til snart at få en digital løsning til koordinationsarbejdet med rammeaftalen, hvor det bliver mere moderniseret.

Arbejdet med Boliggården byder på perioder med varierende travlhed for malerfirmaet, og i kombination med den kommende digitalisering åbner det døren for at kigge videre ud på Nordsjælland fra satellitkontoret.

Lokal tilstedeværelse kan mærkes i ordrebogen

Med oprettelsen af et kontor i Helsingør har Viebke & West fået en lokal tilknytning til byen, der rækker ud over rammeaftalens kontinuerlige malerarbejde og koordination.

- Qua vores nye afdeling i Helsingør har vi også fået andre opgaver deroppe, og vi kan byde ind på andre ting i området. Muligheden for at være til stede i byen med en lokal afdeling betyder meget, og det er dejligt, at det giver lidt valuta, at vi nu er et firma med en afdeling i Helsingør, fortæller Maja Madvig.

Selvom malerfirmaet har sin base i København, kan satellitkontoret i Helsingør nærmest ikke blive mere lokalt ifølge projektlederen:

- Vi har fået en ny konduktør deroppe, der tidligere har været tilknyttet Boliggården i mange år. Og så bruger vi kun lokale håndværkere fra Helsingør eller Hillerød, siger hun.

Det er ikke dog kun i Helsingør, at Viebke & West har travlt med at sætte kulør på de store projekter. Tidligere på året gjorde malerfirmaet også sit indtog på Fyn, da de i foråret stiftede virksomheden Odense Maleren i samarbejde med et lokalt malerfirma.

Viebke & West Malerfirma A/S har i dag cirka 200 medarbejdere

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094