23948sdkhjf

Sætter strøm til den vilde Ranger

Hårdfør Ford Ranger som plug-in-hybrid kan også fungere som generator til dit værktøj

Ford Ranger pickup'en får sat strøm til, når den lanceres i en plug-in hybrid variant i begyndelsen af 2025. Her kan man se frem til den hårdføre pickup i en ny variant, der ikke bare tilbyder elektrisk kørsel, men som også kan oplade alt fra værktøj og telefoner og strømforsyne for eksempel arbejdslamper.

Når den den 2,3 liter store EcoBoost benzinmotor får tilføjet batteri og elektrisk motor, så bliver el-kørsel rækkevidden formentlig over 40 km., lyder det fra Ford, som også forventer, at den nye plug-in-hybrid får samme trækkapacitet på 3.500 kg, som de nuværende Ranger-varianter

Sæt arbejdslamperne til

Samtidig med muligheden for el-kørsel f.eks. i byområder, så giver den såkaldte Pro Power Onboard-funktion mulighed for at oplade både værktøj og telefoner. Samtidig kan man arbejde på byggepladsen i ordentligt lys, når arbejdslamperne får strøm fra bilen.

Ford oplyser, at det op til kunderne selv, hvornår og hvordan de ønsker at anvende bilens elektriske rækkevidde. Bilens køreindstillinger giver kunderne større fleksibilitet og i den forbindelse også mulighed for at gemme strømmen på batteriet til bykørsel.

Ford Rangers køreegenskaber med firhjulstræk forventes også at blive videreført til den nye variant sammen med muligheden for fem køretilstande og avancerede førerassistencesystemer.

- Vores kunder vil have elektrificerede biler, der leverer høj ydeevne og overkommelige ejeromkostninger uden at gå på kompromis med det, de elsker ved deres varebiler. 

Ranger Plug-In Hybrid er den bedste løsning fra begge verdener til arbejde, leg og familieliv – og med den nye variant har kunderne også mulighed for elektrisk kørsel til de kortere ture, mens de samtidig har mulighed for at både at oplade og tilkoble strøm direkte til deres udstyr uanset, om det er til arbejde eller camping, siger Kumar Galhotra, President, Ford Blue.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095