23948sdkhjf

22-årig med mod på eget firma

Med masser af gå-på-mod og tro på fremtiden håber den 22 årige anlægsgartner Emil Hemicke Støy snart at kunne arbejde fuldtid i sin nystartede virksomhed. Lige nu er han ansat hos Høje Tåstrup kommune, mens han arbejder i sit eget firma efter arbejdstid.

Men ønsket om at blive selvstændig har vokset sig større og større, og så måtte Emil Støy på jagt efter en maskine, der kunne opfylde hans behov og ønsker.

- Jeg er blevet taget seriøst hos Cat-forhandleren Zeppelin fra dag ét til trods for min alder. Den oplevelse har jeg ikke fået andre steder, hvor de ikke rigtigt gider at tale med mig, siger Emil Støy. Han har netop fået leveret sin Cat 301.8 minigravemaskine, så han kan udføre de mest gængse mindre entreprenør- og anlægsarbejder

- Den er meget støjsvag, og komforten er god. Den er lige et niveau bedre, end andre maskiner jeg har set og prøvet. Skærmindstillingerne er meget nemme at redigere. Jeg har købt den med tilt rotator, så jeg kan udføre mange opgaver selv, siger Emil Støy.

Alle Cat maskiner bliver leveret med VisionLink, som bl.a. giver overblik over tomgangstid, brændstofforbrug og fejlkoder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094