23948sdkhjf

Fra Skandinaviens til Europas største: Dansk bygningsprinter hiver nye projekter hjem

3DCP Group opfører 3D-printet byggeri i både Brøndby og Holstebro

De er lige nu i gang med at 3D-printe en bygning i et boligområde ved Brøndby kaldet Kirkebjerg Søpark. Projektet her er det største af sin slags i Skandinavien, og til næste år skal de i gang med at opføre Europas største 3D-printede byggeri i Holstebro. 

Der er tale om 3DCP Group med base i Holstebro. 

Projektet i hjembyen består af 36 studieboliger, som opføres i samarbejde med den almene boligorganisation NordvestBo. Projektet bliver opført ved hjælp af Aalborg Portlands Futurecem-teknologi, skriver 3DCP Group i en pressemeddelelse. 

Byggeriet i Brøndby opføres derimod i tæt samarbejde med AKF som bygherre. Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer er der her tale om et byggeri på mellem 70-80 kvm i form af en pavillon ved siden af områdets cirka 500 lejligheder.

Projektet kommer til at indeholde gæsteværelse, træningslokale og fællesvaskeri til Kirkebjerg Søparks beboere.

- Det er det første kommercielle projekt i Danmark, så det er kæmpestort for os, fortæller Mikkel Brich, adm. direktør for 3DCP Group, til Dagbladet Holstebro-Stuer. 

Arbejdet på pavillonen er godt i gang, og den skal efter planen stå klar til februar, men 3DCP er færdig med sin del af arbejdet et godt stykke tid inden.

Derefter kommer så studiebolig-projektet i hjembyen Holstebro.

Virksomheden har tidligere gennemført projekter i udlandet - heriblandt i Ukraine, hvor der er blevet 3D-printet og bygget en børnehave.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094