23948sdkhjf

Installatør lander aftale til 433 millioner

Arbejdet begynder allerede i denne måned og strækker sig mellem fire og seks år frem i tiden

Infrastrukturvirksomheden Wecon A/S skal hjælpe Banedanmark de næste mange år.

Parterne har indgået en fireårig rammeaftale med en værdi på op til 433 mio. kr. og med mulighed for forlængelse til i alt seks år.

- Vi har demonstreret i vores udbudsbesvarelse, at vi både har den nødvendige jernbanetekniske erfaring samt de relevante fagtekniske kompetencer til at løfte denne samfundskritiske opgave, udtaler adm. direktør i Wecon, Michael Hjørngaard Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Med aftalen i hånden kan det Karlslunde-baserede firma komme til at stå for projektering, etablering og fornyelse af passiv infrastruktur til en række opgaver i Banedanmark, herunder blandt andet signalprogrammet og elektrificeringsprogrammet.

Hovedaktiviteterne gælder inden for opgaver, der samlet kan betegnes som fibertekniske opgaver.

Det kan være timebaserede tjenesteydelser for nøglekompetencer i forbindelse med rådgivning, planlægning, projektering, styring, test og tilsyn, fibertekniske installationsopgaver i forbindelse med opsætning, test og dokumentation på sites samt installation af kabler, sammenkobling, test og dokumentation.

I aftalen ligger også graveydelser i forbindelse med etablering af brønde, rør og underskydninger, el-teknisk rådgivning og installation samt anlæggelse af rørinfrastruktur og lignende.

Wecon A/S løser infrastrukturopgaver for blandt andet kommuner, forsyningsvirksomheder, energiselskaber og store IT- og netværksvirksomheder.

Selskabet har omkring 40 ansatte og er en del af installatørkæmpen Installatørgruppen, som blev etableret tidligere i år og består af virksomheder indenfor el-, VVS-, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093