23948sdkhjf

Udvidelse skal give installatør adgang til nye opgaver

Det nye arbejdsområde skal styrke Møller & Buchreitz' position på enterprisemarkedet

Halvandet år efter etableringen vil installatørvirksomheden Møller & Buchreitz ikke længere kun arbejde med el.

Den 1. oktober åbnede firmaet i Kolding en vvs-afdeling. På sigt skal den nye afdeling blive en integreret del af el-afdelingen.

- Vi har i en længere periode ønsket at starte en vvs-afdeling, da vi ser store synergieffekter i at koble det sammen med vores el-arbejde, fortæller Christian Møller, direktør i Møller og Buchreitz, i en pressemeddelelse.

- Derudover har vi haft et ønske om at udvide vores markedsposition, så vi står endnu stærkere, når vi i fremtiden skal arbejde med nye firmadomiciler, renoveringsopgaver eller boligbyggerier, tilføjer han.

Til at styre den nye vvs-afdeling er Jørgen Olsen ansat som daglig leder. Han har mange års erfaring fra branchen og har arbejdet med alt fra kundekontakt til tilbudsgivning, projekthåndtering og indkøb.

Stor vækst

Siden Søren Buchreitz og Christian Møller stiftede det fælles firma, Møller & Buchreitz, i april 2022, er medarbejderantallet vokset fra fem til over 25.

Dermed har man på medarbejdersiden nået et af de mål, som Søren Buchreitz opridsede for et års tid siden:

– Vores målsætning er, at vi inden for en treårsperiode skal være 25 ansatte og omsætte for 30 mio. kr., hvilket jeg har stor tro på, at vi lykkes med, lød det blandt andet fra den erfarne virksomhedsleder i september sidste år.

I Kolding-selskabets første regnskabsår, der dækker de ni måneder fra 1. april til 31. december 2022, blev det til et overskud efter skat på 3.028 kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113