23948sdkhjf

Byggevaregrossist sætter ny mand i front

Den midlertidige direktør hos G. Funder er ikke længere midlertidig

Den nye mand i front for byggevaregrossisten G. Funder er slet ikke så ny endda. Siden årsskiftet har Egil Mosgaard således fungeret som interim adm. direktør, og nu er løsningen altså blevet permanent.

Det oplyser det Lemvigh-Müller-ejede handelsselskab i en pressemeddelelse.

Forud for hans tiltræden på direktørposten var Egil Moesgaard igennem seks år salgschef hos byggevaregrossisten, og det er således en velkendt profil, der siden januar har svinget direktørstokken, og som nu skal trække de fremtidige streger i forretningen.

– G. Funder er i gang med en spændende udvikling, strategien for 2025 er i støbeskeen, og der er vækstplaner indenfor forretningsområderne Boligforeninger, Dagligvarehandel, DIY og Ecommerce. Med udnævnelsen af Egil er vejen banet for, at han sammen med resten af teamet kan rykke virksomheden til ’next level’, udtaler Karsten Bækgård Nielsen, bestyrelsesformand i G. Funder.

Privat bor Egil Moesgaard i Bredballe ved Vejle med sin kone og to døtre. Familien kommer oprindelig fra Sjælland, men er flyttet til Jylland på grund af jobmuligheden hos G. Funder, der ligger i Kolding

G. Funder, der begyndte at producere reb med hånd- og hestekraft tilbage i 1901, forsyner i dag digitale markedspladser samt supermarkeder, byggemarkeder og boligforeninger i hele Danmark med bl.a. børster, koste, reb, rengøringsgrej, el- og vvs-produkter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109