23948sdkhjf

Anlægsentreprenør udvider direktionen

Camilla Rossini Welms er ny økonomidirektør hos Roskilde-entreprenøren Gorm Hansen A/S

Der er nyt fra ledelsesgangen hos anlægsentreprenøren Gorm Hansen A/S. 

Per 1. oktober er Camilla Rossini Welms tiltrådt stillingen som økonomidirektør hos Roskilde-entreprenøren. 

Hun kommer med uddannelsesmæssig baggrund i revisionsbranchen, erfaring fra blandt andre Brdr. A&O Johansen A/S og Barslund og senest fra stillingen som finansdirektør hos Brdr. K. Hansen A/S.

- Gorm Hansen A/S har en fantastisk flot historie, som jeg glæder mig til at blive en del af. Særligt glæder jeg mig til at videreudvikle og yderligere optimere processerne sammen med mine gode kollegaer, siger hun i en pressemeddelelse. 

Entreprenørbranchens dynamik og uforudsigelighed er en drivkraft, hun trives godt med. Derfor er hun også meget opsat på at udvikle samspillet internt virksomheden, der ifølge de seneste tal i CVR har over 100 ansatte.

- Sammen skal vi skabe en synergi gennem hele firmaet, hvor vi spiller hinanden endnu bedre. Det stærke samarbejde med produktionen er et område, som jeg vil prioritere meget højt, så vi i fællesskab kan skabe et godt fundament for nogle spændende og bæredygtige projekter, lyder det fra den nye økonomidirektør.

Ejer og direktør hos Gorm Hansen A/S, Morten Hovmøller, stemmer i:

- Vi er vokset flot de seneste år og skal fortsat udvikle og effektivisere vores processer. Her vil Camilla spille en meget vigtig rolle, så vi sammen er klar til en spændende fremtid, siger han.

Gorm Hansen A/S har i sin senest offentliggjorte årsrapport landet et årsresultat på 10,9 mio. kr. Årsrapporten her dækker 2021/22. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.654