23948sdkhjf

Byggeriets Faglærerpris: Stort fagligt skulderklap til de oversete fyrtårne

Ib Kloster, Jørn Dohrmann Frandsen og Søren Scharff fra Learnmark vinder Byggeriets Faglærerpris 2023

Byggeriets faglærepris 2023 gik torsdag aften til Ib Kloster, Jørn Dohrmann Frandsen og Søren Scharff, der tilsammen er tagdækker-teamet på Learnmark i Horsens.

De blev fejret ved en stor prisfest torsdag i København, da Licitationens Building Awards blev uddelt.

Og det skete ud fra den simple filosofi, at vi alle har haft en lærer. som man husker, har gjort indtryk og inspireret til den videre færd i livet.

De tre er altid på forkant med fagets udvikling og gode til at eksperimentere med nye materialer. Og man kan virkelig mærke, at de brænder for faget Theis Carlsen, jurymedlem og Skills-konsulent, Byggeriets Uddannelser

Faglærerne er de, som er med til at forme fremtidens kræfter i byggeriet.

Formår at inddrage alle

De tre faglærere udgør et dygtigt team, "som formår at rumme, motivere og få det bedste frem i alle elever", lød det blandt andet i indstillingen.

Det var juryen enig i.

- Vinderne er fagligt og pædagogisk meget dygtige faglærere, som rummer og motiverer alle og inddrager den enkelte elev – både den stærke og den ikke så stærke, lyder det blandt andet fra jurymedlem Theis Carlsen, som er Skills-konsulent i Byggeriets Uddannelser.

Han fremhæver også de tre som både nytænkende og fagligt helt opdaterede.

-  Faktisk er det meget på forkant, og deres samarbejde er meget velorganiseret med klare målsætninger og aftaler.

Klare aftaler og mål

Juryen, der har udpeget de tre fra Learmark til hæderen, er:

Jens Andersen, faglærer ved Aalborg Tech og hovedbestyrelsesmedlem i Uddannelsesforbundet, Kim Clausen, afdelingschef på Learnmark Tech, Sidse Buch, direktør i Boligfonden Kuben og konsulent i BAT kartellet, Theis Carlsen, Skills-konsulent i Byggeriets Uddannelsescenter samt Birgite Johansen, sekretariatschef i Uddannelsesforbundet.

Videre lyder det om Ib Kloster, Jørn Dohrmann Frandsen og Søren Scharff, at de sammen er dygtige til at komplimentere hinandens kompetencer, formår at have fokus på hver enkelt elev og til at organisere deres arbejde med klare aftaler og målsætninger.

- De er altid på forkant med fagets udvikling og gode til at eksperimentere med nye materialer. Og det er tre faglærere, hvor man virkelig kan mærke, at de brænder for faget, tilføjer Theis Carlsen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093