23948sdkhjf

Langhalssliber suger sig fast og aflaster arme og ryg

Regulerbar tilsugning mod væg og loft betyder, at langhalssliberen er med til at holde sin egen vægt

Slibning af vægge og lofter er en hård opgave. Udover at frembringe en masse støv, så er det hårdt for både arme, skuldre og ryg. Der findes dog flere gode og effektive hjælpemidler, som gør arbejdet en hel del lettere – og som samtidig eliminere støvet.

Det gælder blandt andet de mange forskellige former for girafslibere. Hos Festool kalder man det for langhalsslibere – og værktøjsproducenten har netop lanceret en helt ny en af slagsen - PLANEX LHS 2-M.

Ved udviklingen af langhalssliberen har der blandt andet været fokus på at aflaste netop arme, skuldre og ryg. Og det har Festool løst ved hjælp af en regulerbar tilsugning som betyder, at langhalssliberen ved kontakt med væggen eller loftet er med til at holde sin egen vægt.

– Den trættende proces med at slibe vægge og lofter bliver dermed meget lettere og kroppen aflastes mærkbart. Det gør en væsentlig forskel for brugeren, der kan koncentrere sig om slibearbejdet uden at bekymre sig om slid og trætte arme, siger Paw Mikkelsen, tømrer og produktspecialist hos Festool.

Han fremhæver samtidig, at den excentriske slibebevægelse sikrer en høj overfladekvalitet uden spor.

- Med en arbejdslængde på 1,4 meter er langhalssliberen ideel til alle standardrumhøjder. T-greb gør det endda muligt at opnå en endnu større rækkevidde, oplyser Paw Mikkelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094