23948sdkhjf

Husbygger lander ordre på Midtsjælland til næsten en kvart milliard

Huscompagniet skal opføre 164 rækkehuse i Viby Sjælland. Aftalen er en vigtig del af strategien, lyder det fra selskabets topchef

En stor ordre på næsten en kvart mia. kr. er tikket ind hos Huscompagniet som følge af et nyt stort projekt i samarbejde med ejendomsudvikleren Nrep.

Huscompagniet skal nemlig opføre 164 rækkehuse og fællesfaciliteter i Viby Sjælland i Roskilde.

Samlet forventer det børsnoterede husbyggerfirma, at aftalen vil skabe en omsætning på 240 mio. kr., der forventeligt vil påvirke selskabets resultater i perioden fra andet kvartal 2024 til og med andet kvartal 2026.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen. 

Som led i partnerskab

Rækkehusene, der bærer navnet Plushusene, skal bygges som led i et partnerskab med Nrep.

- Vi er glade for, at vi kan bringe Huscompagniets ekspertise og track record i spil i forbindelse med etableringen af Plushusene, og samtidig er kontrakten vigtig i forhold til vores strategi om vækst i B2B-markedet, udtaler Martin Ravn Nielsen, adm. direktør i Huscompagniet, i en forberedt kommentar.

Han håber samtidig, at det nye partnerskab kan blive startskuddet for flere fælles udviklings- og byggeprojekter.

Projektet i Viby Sjælland mangler fortsat endelig myndighedsgodkendelse, men når den kommer på plads, er det forventningen, at de første beboere vil kunne flytte ind i Plushusenes lejeboliger i slutningen af 2025.

Huscompagniet og Nrep samarbejder allerede på andre projekter, blandt andet et rækkehusbyggeri i Tingbjerg i København og ældreboliger i Helsinge.

Plushusene blev som koncept etableret i 2018 af Nrep og M+ Invest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078