23948sdkhjf

Lukningstruet vinduesvirksomhed reddet

Svendborg Vinduer er købt af Ulbølle Tømreren

For godt 14 dage siden annoncerede brødrene Lars og Jan Jensen, at hvis de ikke kunne sælge Svendborg Vinduer, så ville de lukke forretningen kontrolleret ned. 

Omsætningen var faldet efter Covid, og de kunne ikke få forretningen til at hænge sammen. Begge brødre har været igennem en række konkurser, og for dem var det vigtigt, at det ikke endte sådan denne gang.

- Vi er ved at lukke ned for aktiviteterne og afvikler stille og roligt. Så medmindre det lykkes at sælge virksomheden, så vil den være lukket helt ned i løbet af de næste omkring 14 dage, sagde den yngste bror Lars Jensen til Fyens.dk i starten af november.

Men det er lykkedes brødrene at sælge forretningen. Ulbølle Tømreren har købt den. Ulbølle ligger godt 15 km vest for Svendborg, og ejeren af tømrerforretningen i byen hedder René Rasmussen. Han tror på Svendborg Vinduer som forretning.

- Svendborg Vinduer kan blive en god og stabil virksomhed, og det er vigtigt for det sydfynske erhvervsliv, at vi holder fast i vores virksomheder. Men det kræver en helt anden måde at drive den på. Vi skal kigge grundigt på vores forskellige aftaler og skille os af med de dele af forretningen, der ikke virker, siger René Rasmussen i en pressemeddelelse.

Svendborg Vinduer flyttes fra dens nuværende adresse i Svendborg til Ulbølle. Den nye ejer vil satse på dansk producerede vinduer, som også var brødrene Lars og Jan Jensens strategi i den oprindelige virksomhed. 

René Rasmussen betoner i øvrigt, at med købet af Svendborg Vinduer kan Ulbølle Tømreren nu installere eget produkt, og således har tømrerforretningen kontrol med hele processen fra produktion til endelig installation. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109