23948sdkhjf

Ny akku-sav er specialudviklet til at tilskære lister hurtigt og præcist

Festool har udviklet en ny akku-listesav, der skal spare håndværkerne tid og besvær i det daglige ved at optimere arbejdet med tilskæring af lister

SYMC 70 hedder den nye akku-listesav fra Festool og som blandt andet gør det muligt at tilskære lister uden at regne sig blå i hovedet først. Indvendige og udvendige vinkler registreres og overføres nemlig let til det symmetrisk kørende anslagssystem med smigvinklen, og med kun én indstilling saves begge lister til et hjørne nøjagtigt til i vinklehalveringslinjen

– Vi har altid fokus på at udvikle produkter, der giver håndværkerne de bedste muligheder for at udføre deres arbejde præcist og effektivt. Med det symmetrisk kørende anslagssystem sørger SYMC 70 for, at listerne tilsaves i alle vinkler i en håndevending, mens vinkelhalveringssnit skæres helt nøjagtigt, siger Paw Mikkelsen, tømrer og produktspecialist hos Festool.

Han forklarer, at det med de fastmonterede hjul er nemt at justere saven, og det bliver dermed også muligt at arbejde effektivt i små rum. Samtidig oplåses startspærren nemt med den ene hånd, mens den anden er sikkert placeret på arbejdsemnet, og en separat støvpose opfanger støvet direkte, hvor det opstår.

- Der er naturligvis også tænkt på sikkerheden. Den automatiske åbning af beskyttelsesskærmen, når hovedet sænkes, er udviklet for netop at garantere et ansvarligt sikkerhedsniveau, der, i kombination med indsatsen for at minimere støv, sikrer det bedst mulige arbejdsmiljø, siger Paw Mikkelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109