23948sdkhjf

Ny kædechef skal udvikle Lemvigh-Müllers butikker

Ny chef hos stål- og teknikgrossist får ansvar for videreudvikling af håndværkerbutikkerne

Bo Velling-Theisen er ny kædechef hos Lemvigh-Müller. På posten bliver han ansvarlig for den fortsatte udvikling af grossistens 23 håndværkerbutikker, der ifølge virksomhedens salgsdirektør spiller en stadig vigtigere rolle.

– Vi oplever større og større forventninger til, hvad en håndværkerbutik skal kunne. Dem kommer vi i møde med blandt andet flagskibsbutikker med mere kundevenlige miljøer, større vareudvalg og bedre overskuelighed. Bos store erfaring og indsigt er stærke kort i forhold til både at drive og udvikle Lemvigh-Müllers butikker – og være med til at tage dem videre på den digitale rejse, udtaler Mikkel Lohmann Davidsen, senior sales director, i en pressemeddelelse.

En ideel drivkraft

Bo Velling-Theisen kommer senest fra en stilling som CMO/CDO hos Brødrene Dahl, hvor han har haft ansvar for forretningsudvikling, markedsføring, e-commerce samt digital udvikling.

Det gør ham ifølge Mikkel Lohman Davidsen til den ideelle drivkraft i en udvikling, hvor Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker spiller en stadig vigtigere rolle som bindeled mellem kunderne og nye digitale services og salg, og Bo Velling-Theisen ser frem til at sætte sin erfaring i spil hos Lemvigh-Müller.

– Fysiske håndværkerbutikker er helt afgørende i forhold til at udvikle og vedligeholde vores relationer med kunderne. De skal fungere i et tæt samspil med de digitale kanaler, og derfor er vi allerede godt i gang med at styrke og udvikle båndene yderligere. Det glæder jeg mig til at arbejde videre med, siger han.

Den første vigtige opgave for Bo Velling-Theisen bliver åbningen af Lemvigh-Müllers nye, store butik i København. Den nye håndværkerbutik på mere end 1.000 kvadratmeter byder blandt andet på en central placering, gratis parkering under tag, og et stort sortiment i el, vvs, værktøj og tekniske artikler. Den nye butik slår dørene op 4. december 2023 på A.C. Meyers Vænge 190, 2450 København SV.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093