23948sdkhjf

Familieejet entreprenør hyrer ny kassemester

Annette Schneider er tiltrådt i en ny stilling som økonomidirektør i Holbøll A/S. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Rop A/S

Den familieejede entreprenør fra Næstved Holbøll A/S har hyret Annette Schneider til en ny stilling som økonomidirektør.

Annette Schneider bliver en del af direktionen, som også består af Carl-Ole Holbøll, adm. direktør, og Hans-Henrik Olsen, teknisk direktør, samt Martin Juhl, direktør for forretningsudvikling.

- Vi har lagt kræfter i at udforme en organisationsstruktur og identificere de rette ledere til at styre Holbøll i en retning, der gør os både robuste og i stand til at håndtere den forestående udvikling og vækst samt de udfordringer, der følger med, siger adm. direktør Carl-Ole Holbøll i en pressemeddelelse.

- Sammen med Annette og resten af direktionen ser jeg frem til at udleve de ambitioner, vi har sat for Holbøll. I den forbindelse vil hendes erfaring med digitalisering og særprægede drive for udvikling være af stor værdi for Holbøll, fortsætter han.

Annette Schneider har strategisk og finansiel ledelseserfaring fra flere stillinger i virksomheder som blandt andre Rop A/S, Novenco Building & Industry, SuperBest og Ragn-Sells Danmark A/S.

Her har hun været med til at bygge afdelinger op med fokus på digitalisering, finansiel rapportering og procesoptimering samt udvikling af analytiske- og rapporteringsværktøjer.

- I sin nye rolle som økonomidirektør vil en af hendes primære opgaver være at sikre en sund og bæredygtig økonomi, ved blandt andet at understøtte vores produktion og danne de rette beslutningsgrundlag baseret på data, påpeges det i en pressemeddelelse fra entreprenørfirmaet.

- Jeg er spændt på at blive en del af Holbøll og en ledelse, der har formået at skabe imponerende resultater gennem mange år. Det glæder mig, at der i Holbøll er fokus på samarbejde, sparring og ordentlighed, siger Annette Schneider.

Hun er civiløkonom fra CBS og har en HD i økonomistyring og procesledelse. Hun har desuden erfaring fra lignende stillinger inden for ledelse, finans og regnskab.

Holbøll arbejder inden for jord, beton, kloak og belægning. Virksomheden har eksisteret siden 1947 og er familieejet i tredje generation.

Udvidelsen af direktionen kommer efter et 2022/23, hvor Næstved-entreprenøren løftede resultatet markant trods faldende omsætning. Årets resultat steg med mere end 5 mio. kr. til 17,6 mio. kr., mens toplinjen faldt med 13 pct. til 352,8 mio. kr. i 2022/23.

Holbøll A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 352,7 408,5
Bruttofortjeneste 112,6 133,5
Resultat af primær drift 18,0 10,4
Resultat før skat 21,3 14,1
Årets resultat 17,6 12,0
Balancestatus 189,0 183,8
Egenkapital 90,9 78,3
Antal ansatte 131 176
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11